Tre elever går langs elva på Akademiet VGS Heltberg Drammen

Trivsel og sosiale eventer

Sosiale eventer skaper god trivsel og gir elevene mulighet for å bli kjent på tvers av klassene på Akademiet VGS Heltberg Drammen.

Arrangementer

På Akademiet trives elever og lærere! Sosiale eventer skaper god trivsel og gir elevene mulighet for å bli kjent på tvers av klassene. Elevene selv er med å planlegge og gjennomføre arrangementer.

Killingen i Sande for vg1

Vg1 starter året med å planlegge tur til Killingen i Sande. Her er det både faglige og sosiale aktiviteter, og alle blir godt kjent i løpet av disse dagene! Fisking, ballspill, konkurranser, masse god mat og god stemning! 

Juleavslutning

Vi avslutter høstsemesteret med overnatting på skolen og julegrøt til frokost. 

Aktivitetsdag på vinteren

Hver vinter arrangerer vi vinteraktivitetsdag, og her kan man velge mellom ulike aktiviteter som for eksempel slalåm, langrenn eller aking i Korketrekkeren.

Elever på Akademiet VGS Heltberg Drammen står utenfor inngangen på skolen.

Språkturer

På høsten i vg2, får alle tilbud om å delta på en ukes språktur til enten Spania, Tyskland eller Frankrike. Lærerikt og sosialt!

Workshop

Fredag ettermiddag tilbyr vi ulike workshoper som elevene kan velge blant. Disse kan være faglige, kreative, og aktive. Her har vi mulighet til å ta med elevene ut av arbeidsrommene og ut på utflukter. I tillegg kan vi arrangere workshoper som strikking og yoga. Innimellom inviterer vi også foredragsholdere utenfra. Andre nyttige workshoper kan være studieteknikk, motivasjon og kommunikasjon.

E-post:  drammen.heltberg@akademiet.no

Telefon: + 47 31 01 19 55

Adresse: Landfalløya 26, 3023 Drammen, Norge