Nettstudier er tilgjengelig fra alle verdenshjørner

Kombiner friåret ditt med nettstudier

Er du klar for nye impulser og ønsker et avbrekk fra tradisjonell undervisning? Da kan et friår som globetrotter og nettstudent passe deg godt.

Våre fag

Globetrotter-drømmen: Utnytt friåret ditt!

Pakk kofferten og reis på oppdagelsesferd, samtidig som du utnytter friåret og tar fag med nettstudier som privatist på Akademiet Nettstudier.

Noen fordeler med nettstudier når du er på reise:

 • Du har tilgang til faget i 18 måneder.
 • Studer akkurat når det passer deg: Du trenger ikke forholde deg til tidlige morgenøkter eller korte oppgavefrister.
 • Moderne og gode digitale hjelpemidler: Lærerne gjør undervisningen lettforståelig og tilgjengelig.
 • Gjør deg rustet for fremtiden: Etter et år på reise har du forbedret karakterene og kan starte på drømmestudiet når du er tilbake.
 • Det er positivt på CV’en.

Beste måten å ta fag på?

Finnes det egentlig en mer behagelig måte å studere på enn under palmenes svale skygger og med lyden av fjerne bølgeskvulp i bakgrunnen?

Dersom du kombinerer det å ta privatistfag som nettstudent med et friår som globetrotter, kan du finne deg selv i flere slike situasjoner de fleste av oss bare kan drømme om. Og klarer du å kombinere disse har du en unik fordel når du er tilbake igjen fra reisen. Du vil sitte igjen med både ny kunnskap og fantastiske minner. Kanskje kan du starte rett på drømmestudiet når universitetene og høyskolene starter ny termin i august!  

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Se oversikt over alle våre fag, forkurs og pakker med priser.

 

Se fag og priser

Måter å reise på

Det finnes mange måter å reise på hvis du velger å ta deg et friår for å oppleve verden. De færreste har mulighet til å betale selv for et helt år på reise rett etter videregående.

Heldigvis finnes det mange måter å kombinere, slik at du får nye impulser og erfaringer, uten å tømme lommeboka helt.

 • Backpacking
 • Interrail
 • Frivillig arbeid
 • Kombinere med jobb (working holiday)
 • Kombinere med studier
 • Språkreise

Mer enn 100 fag og pakker

Drømmer du om å oppleve Amazonas-jungelen i Brasil, nyte en kopp kaffe på en rustikk kafé i Portugal, kite i solnedgang langs kysten av Sør-Afrika, eller ta en tur på karaokebar i Japan?

Du kan bo hvor som helst i verden og være fulltidsstudent.

Akademiet tilbyr mer enn 100 ulike typer fag – alt fra språkfag, realfag og matematikk, til fagbrev som nettstudent. Her er mulighetene mange. Du får tilgang til faget i hele 18 måneder. Det betyr at du ikke trenger å stresse med verken undervisningen eller innleveringer – de kan du ta når det passer deg.

Se våre fag

Digitale ressurser som hjelper deg med å bedre karakteren i faget

Akademiet Nettstudier har svært gode og oppdaterte nettressurser som henter ut essensen i faget og gjør deg eksamensklar. Vi har dyktige og tilgjengelige nettlærere som svarer på spørsmål og hjelper deg med å forstå faginnholdet.

Fordelene med å studere mens du reiser

Å studere mens du reiser gir deg en rekke fordeler. Du vil få muligheten til å utforske nye kulturer og steder mens du samtidig jobber mot dine akademiske mål. Det er virkelig en vinn-vinn-situasjon!

Se våre fag

Kontakt Akademiet Nettstudier