Chat with us, powered by LiveChat

Spesiell Studiekompetanse

Pakkene tilbys som klasseromsundervisning og nettstudier. Se påmeldingsskjema for nærmere informasjon om studietilbudet ved den enkelte skole.

Våre spesialpakker

Vi tilbyr spesialpakker som inneholder fagene du trenger for å komme inn på henholdsvis medisin-, ingeniør- og veterinærstudiet. På Samordna opptak finner du oversikt over ulike kravkoder og hvilke studier som har spesielle opptakskrav.

Forkurs medisun – Medisinpakke
Pakken oppfyller fagkombinasjonen MEROD som gir deg de nødvendige forkunnskaper som trengs for å søke på medisinstudier i Norge. Pakken inneholder fagene kjemi 1 og 2, matematikk R1 og fysikk 1 og gir til sammen to realfagspoeng. MEROD er også fagkombinasjonen som kreves for å komme inn på odontologi- og farmasistudier i Norge

Forkurs Ingeniør – Ingeniørpakke

Pakken oppfyller fagkombinasjonene HING, ING4R2 og SIVING som gir deg de nødvendige forkunnskapene som trengs for å søke på ingeniørstudier i Norge. Pakken inneholder fagene matematikk R1, matematikk R2 og fysikk 1 og gir til sammen to realfagspoeng.

Forkurs Veterinær – Veterinærpakke
Pakken oppfyller fagkombinasjonen VETE som gir deg de nødvendige forkunnskaper som trengs for å søke på veterinærstudier i Norge. Pakken inneholder fagene matematikk R1 og kjemi 1 og 2 og gir til sammen halvannet realfagspoeng.

Besøk vår kurskatalog for mer info.