Utsikt over London i solnedgang

Reisebrev fra London

Elever fra Akademiet VGS Heltberg Bislett reiste til London for å oppleve The British Museum og se nærmere på deres utstilling om den gamle egyptiske mytologien.

Det gamle Egypt – i urbane London

En gjeng med elever fra Akademiet VGS Heltberg Bislett tok morgenflyet til London for å bli litt bedre kjent med det gamle Egypt på The British Museum.

Et reisebrev fra London

Tre elever tar en selfie i London.

– Turen til London var en hyggelig og ikke minst en lærerik opplevelse. Formålet med turen var å besøke The British Museum og se nærmere på deres utstilling om den gamle egyptiske mytologien!

Gamle egyptiske skrifter på en stein utstilt i museet.

Vi reiste tidlig på dagen for å se mest mulig av London.

Etter at vi landet tok vi t-banen til The British Museum og tilbrakte mesteparten av dagen der. Det var besøkende fra alle aldersgrupper. Utstillingen deres om det gamle Egypt var veldig lærerik og svært underholdende. Blant annet så vi nærmere på mumier og deres liv etter døden. Det vil være en viktig del av rollespillet vårt.

Senere besøkte vi Buckingham Palace og spaserte gjennom Green Park. Deretter tok vi t-banen videre til et kjøpesenter der vi tilbrakte våre siste timer før vi tok flyet hjem.

Denne opplevelsen ga oss muligheten til å få et visuelt perspektiv på Det gamle Egypt. Reisen motiverte oss til å jobbe videre med oppgaven. Vi fikk samlet inn masse informasjon, og fikk tatt en del bilder. Alt i alt var det en flott opplevelse og vi er storfornøyde.

Takk for turen!

Kontakt Akademiet VGS Heltberg Bislett