Elever i klasserom på Akademiet i Sandvika

Samarbeidspartnere

Akademiet Realfagsgymnas Sandvika har flere samarbeidspartnere i næringslivet som har stor betydning for våre elever.

Søk skoleplass

Tett samarbeid med næringslivet

Vi har flere samarbeidspartnere i næringslivet som har stor betydning for våre elever. HP har vært en trofast støttespiller. I juni var vg3 på besøk på HPs Campus i Barcelona. Der fikk elevene et skikkelig innblikk i 3D-printing og hvordan HP fungerer som konsern. HP er fremtidsrettet og har stort fokus på rekruttering av de rette medarbeiderne. I samarbeidet får også alle elever tilgang til en HP-maskin til en gunstig pris. HP er også sponsor av skolens FTC-lag, BCS Vikings.

Lærer og elever på laben til Akademiet Realfagsgymnas Sandvika

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

E-post: sandvika@akademiet.no

Telefon: 96 00 81 99

Adresse: Otto Sverdrups Plass 4, Sandvika

Ny adresse: Malmskriverveien 16, 1337 Sandvika

Oppdrag og foredrag

I samarbeid med Norconsult får elevene «ekte» oppdrag som de skal løse. I år har vg1 jobbet med bærekraft i form av fornybare energikilder i oppbygging av en skole i Afrika. Vi har årlig skolebesøk hos Norconsult.

Cisco leverer foredrag og bedriftsbesøk knyttet til jenter og teknologi fast hvert år.

Høyskolen Kristiania er en viktig samarbeidspartner for elever som vil forsere fag på høgskolenivå. Våre elever får ta enkeltemner gratis hos HK.

Følg oss på Facebook og Instagram om du vil ha oppdateringer på prosjektene vi har med samarbeidspartnerne våre. Der legger vi ut nye oppdateringer fra alle prosjekter.

For å se videoen, må du godkjenne cookies som omhandler markedsføring.