Chat with us, powered by LiveChat

Skolestart!

Vi håper du har hatt en strålende sommer, har fått ladet batteriene og begynner å bli klar til skolestart. Vi gleder oss til å treffe nye og kjente elever.

Skolen starter torsdag 15 august.

Alle som begynner i første klasse møter kl 09.00 på skolen.

De som skal begynne i andre og tredje klasse møter kl 10.30 på skolen.

Første dag får alle nye elever utdelt kontrakt  for utlån av Mac. Mac utleveres når denne returneres signert. Bøker og annet utstyr deles også ut de to første dagene.

Tirsdag 27 august drar første klasse til Danmark på oppstartstur. Dere får utdelt et eget skriv og informasjon om dette ved skolestart.

Gjennom sommeren har vi hatt en omfattende ombygging på skolen. Vi har bygd tre nye undervisningsrom, organisert rommene på nytt, laget ny resepsjon og laget et flott treningsrom som vi gleder oss til å ta i bruk.

Vi har en tøypakke klar til alle elever som vanlig og i tillegg kan man kjøpe fra en egen kolleksjon til rabatterte priser.

Det kan være lurt å gå inn på lånekassen https://www.lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/vg/og søke om stipend før skolestart.

Vi gleder oss til å treffe hver enkelt og komme i gang med skoleåret. Dersom du eller andre ønsker mer informasjon, har lyst å komme innom å si hei er vi på skolen hele neste uke eller ta kontakt på tlf eller e-post.

Nyt de siste dagene av ferien og vi sees torsdag 15 august.

 

Med vennlig hilsen

Alle oss på Akademiet Kristiansand

 

Per Kristian Bøhn          mob 91 88 44 50          epost: per.kristian.bohn@akademiet.no

Johan Holte                  mob 92 62 19 86          epost: johan.holte@akademiet.no

Resepsjon                    mob 93 01 38 08          epost: kristiansand@akademiet.no