Mentor og elev i dialog om skoleoppgave på Akademiet VGS Oslo
For deg som vil litt mer

Slik søker du skoleplass på Akademiet i Oslo

Søk skoleplass på Akademiet i Oslo enkelt via søknadsskjema på våre sider! Velkommen som søker til Akademiet videregående skole.

Søk

Hvordan søke skoleplass?

Velkommen som søker på Akademiets videregående skoler i Oslo! Du søker enkelt via søknadsskjemaet på akademiet.no.

Søk skoleplass

Du kan søke flere skoler og linjer hos oss og melde inn ønsket prioritering.

Det er fortsatt mulig å søke skoleplass, vi har rullerende inntak og behandler søknader fortløpende.

Prøv skolen på hospitering

Dersom du ønsker å se skolen og prøve ut en dag på Akademiet, er du velkommen til hospitering. Vi inviterer til faste hospiteringsdager, eller du kan sende oss en e-post og avtale en dag som passer for deg.

På hospiteringsdagen følger du en vg1-klasse en hel eller halv skoledag. Du får utdelt en fadder for dagen som tar deg med i sine timer og viser deg rundt på skolen.

For å booke hospitering, sender du oss en e-post med fullt navn, hvilken ungdomsskole du går på, samt info om hvilken av skolene i Drammen og linje du vil hospitere på.

Ikke glem å sende oss karakterdokumentasjonen din

For at vi skal kunne behandle søknaden din, må du laste opp karakterdokumentasjon via nettsiden vår. Husk at karakterdokumentasjonen må være gyldig med navn og karakter i orden og atferd.

Søk skoleplass

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss!

Telefon: 22 46 69 00

Mail: inntak.oslo@akademiet.no