Privatister jobber med fag på Akademiet Privatistskole.

Få en strukturert hverdag som privatist hos Akademiet Nettstudier

Full frihet! Å ta fag som nettstudent kan gi en fantastisk frihetsfølelse. Men det kan også være vanskelig å få på plass en strukturert studiehverdag.

Derfor har vi samlet noen gode tips og triks til deg som skal ta fag hos Akademiet Nettstudier.

Når og hvor du vil

Akademiet Nettstudier er laget for studenter som ønsker seg mer frihet i hverdagen. Uavhengig av om du sitter i Tromsø eller Tampa, så vil du hos oss få tilgang til varierte læringsressurser og personlig veiledning fra faglærer når det passer deg best.

Digital tilgang i hele 18 måneder

Alt kursinnhold er tilgjengelig i 18 måneder. På den måten får du mulighet til å starte på pensum i god tid før privatisteksamen.

Akademiet Nettstudier sørger for at du har verktøyene du trenger for å studere. Hos oss får du derfor kvalitetsrikt og moderne kursmateriell, gode lærere og ikke minst – tilgang til Office 365.

For meg som er strukturert, fungerer nettstudier veldig fint. Jeg liker at man kan gjøre skole akkurat når man vil.

Reach out!

Du kjenner deg selv best. Jobber du best sammen med andre eller alene? Dersom du tenker det kunne vært interessant å snakke med andre studenter som tar det samme faget som deg, så anbefaler vi å opprette en kollokviegruppe. Det kan man selvfølgelig også gjøre som nettstudent!

Du kan melde deg på samarbeidsfunksjonen i kurset ditt, slik at du kan treffe andre nettstudenter og jobbe sammen enten stedlig eller digitalt.

Vi tilbyr eksamenskurs for deg som skal ta eksamen som privatist. Velg selv om du ønsker klasseromsundervisning ved våre privatistskoler på dagtid og kveldstid, eller undervisning på nett. 

Ta en tur til din nærmeste privatistskole

Som nettstudent har du mulighet til å studere hvor og når du vil. Men innimellom kan et lite avbrekk i omgivelsene gi deg ny giv. Hva med å ta en tur til din nærmeste privatistskole for å få nye impulser? Husk at du kan bruke lesesal på alle Akademietskoler.

Følg kursprogresjonen og meld deg på prøveeksamen

Vi anbefaler alle studentene våre å arbeide med faget jevnt og trutt og levere innsendingsoppgavene. Ved å levere inn oppgaver får man gode tilbakemeldinger fra faglærer. Dette er viktig input til privatisteksamen.

Sjekk tidligere eksamensoppgaver, slik at du er forberedt til skriftlig eksamen. Disse finner du i nettkurset.

Det er også smart å gjennomføre prøveeksamen med nettlærer. Da får du svært god erfaring som du tar med deg til privatisteksamen. Husk å bestille i tid til prøveeksamen muntlig!

Benytt deg av tips, veiledning og gratiskurs

Akademiet Nettstudier har laget flere kurs som ligger gratis på læringsplattformen, i tillegg til oppdatert kursmateriell med faglærer. Kurset «Kom i gang med nettstudier» er tilgjengelig for alle våre nettstudenter og inneholder mange nyttige tips uansett hva slags fag eller fagpakker du tar hos oss.

  • Skal du ha muntlig eksamen? Da får du også tilgang til kurset «Hvordan forberede seg til muntlig eksamen».
  • Dersom du tar fag hvor programmering i matte og naturfag er relevant, vil du også få tilgang til dette.
  • Vi anbefaler å bli godt kjent med vår digitale plattform, slik at du får maksimalt utnyttelse av din tid som nettstudent hos oss.

Når du starter hos oss, anbefaler vi å booke veiledning med nettlæreren din, slik at du kommer godt i gang med kurset. Du kan også ta kontakt med rådgiver dersom du ønsker å endre på eksamensplanen din eller legge til flere fag.

Har du spørsmål? Vi er her for deg! Ikke nøl med å ta kontakt med læreren, rådgivere eller administrasjonen.

Se våre fag