To privatister fra Akademiet Privatistskole sitter ved et bord og jobber med en MacBook

Skal du ta fag som privatist?

På Akademiet får du god undervisning og oppfølging underveis.

Ta fag på Akademiet Privatistskole i Sandnes

Tore er lærer på Akademiet Privatistskole Sandnes. Han forteller at det ikke er alle som skal ta fag som har som mål å få best mulig karakter i faget, men at målet er å stå.

Jeg er lærer på Akademiet Privatistskole fordi jeg synes det er morsomt og givende å få undervise.

– I matematikk er det ofte to typer elever, det er de som vil forbedre en karakter og de som har som mål å stå i faget. Uansett hva målet er, så er det veldig kjekt å få hjelpe noen til å få en ny forståelse for faget og kanskje gå opp en karakter eller to. Det er også veldig givende når vi kan bidra til at en elev klarer å stå i et fag en tidligere har forstått lite av.

For å se videoen, må du godkjenne cookies som omhandler markedsføring.

God undervisning og oppfølging underveis

– Du vil få god undervisning og oppfølging underveis. Vi tilbyr også leksehjelp for de som ønsker det, sier Tore. Akademiet Privatistskole Sandnes har faglig sterke lærere som har lang erfaring innen sitt fagområde. Faglærer i det enkelte fag kan eksamen, læreren vet hvordan privatisteksamen er lagt opp og tilrettelegger undervisningen slik at hver enkelt elev skal gjøre det best mulig på eksamensdagen. Med tett oppfølging underveis vil hver elev få den nødvendige støtten i faget.

Egen innsats er avgjørende

Det er viktig å huske at det det er din egen innsats som er det viktigste. – Ha fokus i timene, vær aktiv, jobb med oppgavene hjemme og delta på leksehjelp, er Tores råd til alle som skal opp til privatisteksamen.

Akademiet Privatistskole Sandnes tilbyr et bredt utvalg av fag og fagpakker for deg som skal ta fag fra vgs. som privatist. Med en skole som ligger svært sentral midt i sentrum er skolen lett tilgjengelig for privatister. Skolen tilbyr privatistundervisning i klasserom på dag- og kveldstid. For de som skal privatisteksamen i flere fag er det også mulig å kombinere klasseromsundervisning og undervisning på nett.

Se alle fag

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Se oversikt over alle våre fag, forkurs og pakker med priser.

 

Se fag og priser