Fem elever utenfor Akademiet Bislett.

Utdanningsmesse

Møt oss på utdanningsmessene!

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post, eller besøk din lokale Akademietskole om du har spørsmål. Du kan også fylle ut skjema under, så vil vi kontakt deg i løpet av kort tid. Kontaktinformasjon til våre lokale skolesteder finner du her.

Du finner oss på stand

Vil du vite mer om Akademiet og våre tilbud?

Våre skoler

To elever på Akademiet står utenfor skolen ved trikkestoppet

Videregående Skole

Akademiet Videregående Skole finner du i Oslo, Drammen, Sandvika, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Ålesund og Bergen. Våre skoler tilbyr et bredt utvalg av utdanningsprogram fra Studiespesialisering med ulike fokusområder, til Medier og kommunikasjon, Toppidrett, Informasjonsteknologi og medieproduksjon og Påbygging til generell studiekompetanse.

Les mer
To privatister på Akademiet Privatistskole og Nettstudier jobber sammen

Privatistskole

Akademiet Privatistskole for deg som skal ta fag fra vgs eller ønsker generell studiekompetanse som privatist, finner du i alle byer med videregående skoler, og også i Tønsberg og Trondheim. Privatistskolene tilbyr eksamensrettet undervisning med erfarne lærere i et bredt utvalg av fag. For deg som skal ta flere fag, tilbyr vi fagpakker.

Les mer
Privatist smiler og holder en lærerbok i hånden

Nettstudier

Akademiet Nettstudier er landets største offentlig godkjente nettskole, og tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs for de som skal ta fag fra vgs som privatist. Med Akademiet Nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Vi har fleksibel oppstart og passer derfor godt for de med jobb eller andre forpliktelser uansett hvor i landet de befinner deg. Kursinnholdet er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur.

Les mer
Elever på Akademiet Realfagsskole Oslo er samlet i skolegården

Akademiet Grunnskole

Akademiets tre grunnskoler finner du i Oslo, Drammen og Lier. Skolene har fokus på å forberede elevene best mulig til videregående skole. To av grunnskolene våre er realfagsskoler. På Akademiet Grunnskole har vi aldersblandet undervisning og elevene lærer å samarbeide om oppgaver i grupper og arbeide fokusert på egen hånd.

Les mer
Tre mennesker surfer på stranda

Akademiet Utveksling

Akademiet Utveksling er en liten og intim organisasjon som kun jobber med utvekslingselever fra videregående skole. Vi har jevn og personlig kontakt med både elevene og deres foresatte, og gjør det lille ekstra som må til for at utvekslingsåret skal bli best mulig for alle parter.

Les mer