Mountain Creek High School

Mountain Creek State High School

Mountain Creek State High School er lokalisert i vakre Sunshine Coast, kun 4 kilometer fra den populære stranda Mooloolaba surfing beach og den velkjente Australia Zoo.

Meld din interesse

Mountain Creek State High School

Om skolen

Antall elever på skolen: 2230

Område: Sunshine Coast

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

Fremmedspråk:

Spansk og japansk

(Ta kontakt om du trenger ett annet språkfag)

Special Programs

  • Creative Industries Academy – dance, drama, music, art
  • Specialist classes in volleyball, basketball and rugby league
  • Marine science, snorkelling and boating
  • Vibrant international student program

Eksempler på extracurricular activities:

  • School camps – senior marine science (Lady Elliott Island and the Great Barrier Reef) and geography (K’gari [Fraser Island])
  • Music, dance, drama and art groups, and performances
  • Sports teams, training and competitions – basketball, volleyball, rugby, Australian Football League, track and field

Om Australia

Her får du oppleve et land med noen av verdens flotteste strender, vakreste korallrev og beste ‘groundswells’.

Du vil bli kjent med en herlig kultur, og samtidig oppleve et forutsigbart og tropisk klima som ikke kan sammenlignes med det du har her hjemme.

Bli med oss til Australia og Queensland!

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Madikken om utveksling til Mountain Creek State High School

Jeg trives utrolig godt i Australia og på Mountain Creek SHS! Skolen ligger veldig nærme stranda, så vi drar mye på stranda etter skolen.  Skolen er veldig stor med mange elever, men alle jeg har møtt er utrolig hyggelige. Jeg opplever de australske elevene som veldig åpne og veldig interesserte i å bli kjent med utvekslings elevene, som gjør det litt lettere og komme inn i miljøet og å få venner her. Det er utrolig mange flinke lærere på skolen og det er stort fokus på læring her. Annenhver mandag har vi assembly, som vil si at alle i year 11 er samlet i “gymsalen” og der snakker rektor om prøver og kommende ting som skal skje. De som har ansvaret for oss utvekslings elever er nydelig mennesker, og de hjelper deg med både skole, og også privat. Vi har også skoleuniformer på skolen, men jeg vil egentlig si at de er ganske fine, de består av skjørt og picket skjorte, og en genser eller jakke som man kan bruke om det er kaldt. Når man begynner i year 12 kan man også bestille en egen jakke som bare year 12 har.  Det blir også arrangert turer for utvekslingselever som er kjempegøy å være med på, vi har blant annet vært på Tangolooma, Fraser Island og Lady Elliot. Jeg valgte Mountain Creek SHS fordi jeg fikk inntrykk av at det var en veldig bra skole når jeg leste om den, og de tilbyr også fysisk undervisning i spansk på skolen. 

– Madikken Dillevig