Dykker
For deg som vil litt mer

Slik fungerer det

Her finner du praktisk informasjon og ofte stilte spørsmål og svar om utveksling til Australia.

Meld interesse

En trygg prosess

Skjemaet finnes og fylles ut på nettsiden vår. Interesseskjemaet er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Meld din interesse

Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Gratulerer, vi har tatt deg opp i programmet! Vi skriver kontrakt, og du får oversikt over alle skolene. Du kan ønske deg til fem skoler, og så får du tilbud der det er plass. Her er det lurt å være tidlig ute, for det er førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder.

Så fort du har fått tildelt skole finner skolen i Australia en fin familie i området du kan bo hos. Skolene i Australia har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Straks kan du se hva de har funnet spesielt til deg!

Til Australia må man søke om visum, men frykt ikke, vi vil gi deg god veiledning hele veien slik at du med sikkerhet får papirene du trenger i orden. Du vil også få hjelp under hele søknadsprosessen før avreise, vi er alltid tilgjengelige og klare for å hjelpe.

Vi arrangerer et møte med alle som skal reise, samt foreldre. Her kommer all praktisk informasjon om hvordan ting kommer til å fungere og hva man har i vente det kommende året.

Vi følger dere til flyplassen, og sørger for at dere kommer dere trygt av gårde. Vertsfamilien din vil stå og vente på deg på flyplassen der borte. Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til – nyt oppholdet!

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!