Person kikker utover naturen i Canada
Utveksling til Canada

Slik fungerer det

Her finner du praktisk informasjon og ofte stilte spørsmål og svar om utveksling til Canada.

Meld interesse

Lyst til å reise på utveksling til Canada? Slik er prosessen!

Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Påmeldingsskjemaet er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Meld din interesse

Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Gratulerer, vi har tatt deg opp i programmet! Vi skriver kontrakt, og du får oversikt over alle skolene. Du velger ett skoledistrikt og velger 3 skoler innenfor skoledistriktet du ønsker å søke til, og så får du tilbud der det er ledig skoleplass.

Så fort du har fått tildelt skole finner vår sammarbeidspartner i Canada en fin familie i området du kan bo hos. De har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Straks kan du se hva de har funnet spesielt til deg!

Til Canada må man søke om visum, men frykt ikke, vi vil gi deg god veiledning hele veien slik at du med sikkerhet får papirene du trenger i orden. Du vil også få hjelp under hele søknadsprosessen før avreise, vi er alltid tilgjengelige og klare for å hjelpe.

Vi arrangerer et møte med alle som skal reise, samt foreldre. Her kommer all praktisk informasjon om hvordan ting kommer til å fungere og hva man har i vente det kommende året.

De elevene som skal til samme destinasjon i Canada reiser i samlet tropp, når du ankommer Canada blir du møtt av din vertsfamilie. Da er det bare å ønske lykke til, og nyt oppholdet!

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!