Basketballtrening i en hall
Utveksling til England

Slik fungerer det

Her finner du praktisk informasjon og ofte stilte spørsmål og svar om utveksling til Loughboroug.

Meld interesse

Lyst til å reise på utveksling til Loughborough? Slik er prosessen!

Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Påmeldingsskjemaet er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Meld din interesse

Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Når du har bestemt deg, skriver vi under en kontrakt. Da begynner vi fortløpende å jobbe for å planlegge oppholdet ditt.

Du vil bo på campus som ligger ved skolen. Bosituasjonen er tilpasset studenter som er under 18 år, og campus er bemannet 24 timer i døgnet. Staben er der for å gi deg tryggheten du trenger når du er langt unna venner og familie.  

I forkant av avreise i september avholder vi egne avreisemøter. Her vil du få bedre innblikk i hva du kan forvente av oppholdet ditt, samt gjennomgang av regler og diverse.

Du vil reise sammen med de andre norske elevene som skal til Loughborough, og blir møtt av en representant ved ankomst til England. De første dagene på College er tilrettelagt for at de internasjonale elevene skal bli kjent med skolen, elevene og byen. Lykke til, og nyt oppholdet!

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!