En gjeng ungdommer går bortover en vei med hav i bakgrunn
Brighton

FAQ

Reis på utveksling til Brighton i vg2!

Ofte stilte spørsmål om utveksling til Brighton

De fleste regler og premisser for utveksling settes av vertslandet selv. Disse er ofte veldig forskjellige fra land til land. Derfor har vi her svart på et lite utvalg av spørsmål vi ofte får, slik at du skal kunne få en bedre oversikt over reglene som varierer.

Her sender vi elever fra studiespesialisering, Medier og kommunikasjon, og Musikk, dans og drama.

Du får vanligvis svar fortløpende etter vi har vært i samtale med deg og dine foreldre, og du har sendt inn karakterkortet ditt.

Ja!

Absolutt! Det finnes ingen bedre mulighet for å lære seg språket bedre.

Så snart Varndean College har funnet en passende vertsfamilie til deg, får du beskjed om hvor du skal bo. Dette kommer vanligvis i løpet av sommerferien.

Ja. Inkludert i programprisen vil det også være billetter hjem i jula. Turer utenom dette dekkes og bestemmes av deg selv, så lenge du gir beskjed til oss og vi vet hvor du er.

Ja!

Ja.

Nei, absolutt ikke. Vi sørger for at du får fagene og oppfølgingen du trenger for å komme rett tilbake til 3. klasse på VGS. Hvis det er fag skolen i Brighton ikke tilbyr, eller som du ikke klarer å bestå, kan du alltid ta privatist fag mens du går VG3. Du behøver ikke å gå hele året om bare fordi du eventuelt mangler noen fag! Du kan også ta manglende fag gjennom digital undervisning via Akademiet. 

Ja, skolen har egne ansatte for de internasjonale elevene som har kontor på skolen, de vil hjelpe deg gjennom hele året og er lett tilgjengelige 

Det vil komme an på visumreglene det året man reiser. Det er visumreglene som bestemmer om du kan jobbe, hvor og hvor mange timer. Vi har enkelte elever som velger å jobbe. Det er helt greit, men man bør vite på forhånd at det er vesentlig dårligere betalt enn hva man kanskje er vant med hjemme.

Kontakt Akademiet Utveksling