Brighton
Utveksling til Brighton

Slik fungerer det

Lyst til å reise på utveksling til Brighton? Her finner du praktisk informasjon og ofte stilte spørsmål og svar om utveksling til England.

Meld interesse

Brighton

Brexit har ført til store endringer i utdanningssamarbeidet mellom Storbritannia og andre land i verden, blant annet Norge, både for videregående- og høyere utdanning. I forbindelse med at Storbritannia gikk ut av EU har det blitt innført krav om visum for alle norske elever som ønsker å studere i England. Visumavgiften inneholder en obligatorisk helseforsikring som gjør at du blir omfattet av det britiske helsevesenet. Et annet krav satt av de britiske myndighetene er at alle elever må gjennomføre en engelsk språktest. Visum og språktest medfører ekstra kostnader i tillegg til programavgiften. Akademiet veileder deg trygt gjennom hele prosessen 😊

Lyst til å reise på utveksling til Brighton? Slik er prosessen!

Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Påmeldingsskjemaet er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Meld din interesse

Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Gratulerer, vi har tatt deg opp i programmet! Vi skriver kontrakt, og du vil starte søknadsprosessen til Varndean College.

Så fort alt er på plass med søknadsmappe og du har offisielt fått tildelt en skoleplass ved Varndean, vil York College finne en familie i området du kan bo hos. Varndean College har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Straks kan du se hva de har funnet spesielt til deg!

 I forkant av avreise i september avholder vi egne avreisemøter. Her vil du få bedre innblikk i hva du kan forvente av oppholdet ditt, samt gjennomgang av regler og diverse.

Vi følger deg til din destinasjon, hvor du møtes av vertsfamilien din. De første dagene på Varndean College er satt tilrettelagt for de internasjonale elevene, for å bli litt kjent med skolen, elevene og byen. Lykke til, og nyt oppholdet!

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!

Kontakt Akademiet Utveksling