New Zealand

Om New Zealand

Les mer om New Zealand og bli kjent med skolene vi tilbyr på utveksling!

Meld interesse

Våre skoler i New Zealand

Toggle

Outdoor Education Program

Du får nyte spesielt godt av New Zealands natur dersom du melder deg på skolenes Outdoor Education Program. Her er det et stort utvalg av utendørsaktiviteter, et unikt tilbud for deg som er eventyrlysten og sporty!

Outdoor Education er et fag som kombinerer sportslige aktiviteter med undervisning i klasserommet. Gjennom utendørsaktiviteter får du innblikk i geografi, biologi, turisme, etc. Samtidig lærer du masse om å samarbeide i grupper, ta ansvarlige beslutninger, personlig utvikling og mestring. Dette programmet gir deg de beste kvalifikasjoner hvis du satser på en karriere innen sport og fritid.

Fantastisk natur

«Our stunning landscapes and friendly locals are closer than you think. Wake up in a place where something new awaits you every day.»

Slik presenterer New Zealand seg selv; landet hvor alt er snudd på hodet. New Zealand har en fantastisk natur, og også partnerskolene våre ligger i landlige omgivelser.

Som Akademiet-elev starter du på skolen i juli, rett etter det som er deres vinterferie. Til gjengjeld har du sommerferie i desember og januar, som er årets varmeste måneder. Du blir møtt på flyplassen av vertsfamilien så fort du kommer til landet. Du får din egen veileder som følger deg og sørger for at du blir ivaretatt hele skoleåret. Veilederen din er blant mange av personene du kan kontakte dersom du har bruk for hjelp.

I New Zealand møter du den trygge og forutsigbare kvaliteten Akademiet står for. Av oss får du hjelp og veiledning under hele søknadsprosessen, også til søknad om visum og stipend fra Lånekassen.

Meld din interesse

Vil du reise på utveksling i vg2? Opplev et verdifullt og lærerikt skoleår i utlandet med god oppfølging under oppholdet. Alle videregående elever i Norge er velkomne til å søke hos oss.

Kontakt Akademiet Utveksling