En palme i solnedgang i Spania
Utveksling til Spania

Om Spania

Med vårt klassiskprogram til Spania sammen med Interhispania, vil du reise til og gå på en lokal videregående skole i Sør-Spania.

Interesseskjema

Sør-Spania

I Sør-Spania vil du bli plassert i Andalucía-området. Hovedstaden i regionen er Sevilla, andre kjente byer er Marbella, Fuengirola, Malaga, Cádiz, Huelva og Granada og mange flere. Andalucía er opprinnelsesstedet til mange av de kulturelle skikkene som man ser på som «typisk spanske», blant annet flamenco-dansen og tyrefekting.

Andalucía er også kjent for sin lange kystlinje, historiske byer og sitt varierte naturbilde, med høye fjelltopper, milevis med strender og en ørken. Her har du sjansen til å besøke gamle katedraler, borger og palass, samtidig som du kan gå på turer i dalene og bade i Middelhavet. Regionen nyter minst 300 solskinnsdager i året, så det vil fortsatt kunne være en behagelig temperatur langs kysten selv om det ikke er sommer. Blant de mest populære strendene er Playa Victoria i den gamle havnebyen Cádiz og de lange sandstrendene i Marbella.

Spania

Med klassisk-program blir eksakt destinasjon valgt av vår sammarbeidspartner. Derimot om du skulle ønske å søke på en spesifikk by, så kan dette avtales. Skolen man havner på blir valgt av vår samarbeidspartner i Spania, man blir plassert i områdenes beste offentlige skoler. Du kan reise som studiespesialiserende elev til Spania, men det er opp til skolen i Spania å velge om du blir plassert i SSØ eller realfagslinje.

Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon eller for veiledning i henhold til din studieretning.

Meld din interesse

Vil du reise på utveksling i vg2? Opplev et verdifullt og lærerikt skoleår i utlandet med god oppfølging under oppholdet. Alle videregående elever i Norge er velkomne til å søke hos oss.

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Våre destinasjoner

Velkomstcamp i Barcelona

Inkludert i programmet til Spania vil alle elever reise på en velkomst camp i Barcelona ved starten av programmet (2 netter). Dette er en gylden mulighet til å bli bedre kjent med de andre elevene som skal reise, samt oppleve en av Spania sine mest historiske og velkjente byer.

En minneverdig start på ett fantastisk utvekslingsår i Spania!

Utvekslingselever i Barcelona
Meld din interesse

Kontakt Akademiet Utveksling