Hvitt bygg med rosa blomster i forkant.
Utveksling til Spania

Slik fungerer det

Her finner du praktisk informasjon og ofte stilte spørsmål og svar om utveksling til Spania.

Meld interesse

Lyst til å reise på utveksling til Spania? Slik er prosessen!

Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Interesseskjema er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Meld din interesse

Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Når du har bestemt deg og takket ja til tilbudet, begynner vi fortløpende å jobbe for å planlegge oppholdet ditt. Fra nå av, og til du kommer tilbake fra utveksling, holder vi jevn kontakt med deg.

Vi hjelper deg underveis med å søke stipend fra Statens Lånekasse, og å skaffe de dokumentene du trenger. Vi hjelper deg også med den generelle søknaden din til vår samarbeidsparnter i Spania, InterHispania.

Våre partnere har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Nå kan du se hva de har funnet spesielt til deg!

Våre elever reiser først til Barcelona for en velkomst camp med InterHispania sine elever som er fra over hele verden. Etter velkomst campen blir de møtt av vertsfamilien på flyplassen når de kommer frem. Da er det bare å ønske lykke til, og nyt oppholdet! Vi er selvsagt tilgjengelig hele døgnet under hele året, for både deg og familien din.

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!

Kontakt Akademiet Utveksling