En skoleklasse poserer med det amerikanske flagget.

Slik fungerer det

Fra søknadsskjema til avreise: Slik blir du klar til å reise på ditt livs opplevelse som utvekslingselev i USA!

Meld interesse

En trygg prosess

Skjemaet fylles ut på nettsiden vår. Interesseskjema er ikke bindende, men gir oss mulighet til å ta kontakt med deg for videre planlegging.

Meld din interesse

Vi tar en prat for å skreddersy et program som passer perfekt for deg. Her er det også mulighet til å få svar på de spørsmålene du og dine foresatte måtte ha.

Gratulerer, vi har tatt deg opp i programmet! Vi skriver kontrakt, og da begynner vi fortløpende å jobbe for å planlegge oppholdet ditt. Fra nå av, og til du kommer tilbake fra utveksling, holder vi jevn kontakt med deg.

Vi hjelper deg underveis med å søke visum og stipend, og å skaffe de dokumentene du trenger.

Våre partnere har årevis av erfaring med å matche elever og familier. Nå kan du se hva de har funnet spesielt til deg!

Vi arrangerer et møte med alle som skal reise, samt foreldre. Her kommer all praktisk informasjon om hvordan ting kommer til å fungere og hva man har i vente det kommende året.

 Våre elever blir møtt av vertsfamilien på flyplassen når de kommer frem. Da er det bare å ønske lykke til, og nyt oppholdet! Vi er selvsagt tilgjengelig hele døgnet under hele året, for både deg og familien din.

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!

Kontakt Akademiet Utveksling