Sidney
Akademiet Utveksling

Et brev hjem – dette forteller elevene våre

Se hva våre utvekslingselever sier om reisene og opplevelsene underveis i utvekslingsåret sitt!

Meld interesse
Lea Marie Svensen

Studentportrett

Lea Marie Svensen

Utvekslingselev i England

Kjære mamma og pappa! Nå befinner den lille jenta deres i det store utland, og hun hadde ikke vært der uten dere. Tusen takk for at dere har støttet meg i valget mitt om å studere i England. Uten deres støtte og innsats hadde jeg nok feiget ut for lenge siden, noe jeg er veldig glad for at ikke skjedde. Veien til York har gitt meg en god smakebit på hva voksenlivet byr på, og jeg gir dere prisen for alt jeg lært. Jeg er evig takknemlig!

Sari Bergene

Studentportrett

Sari Bergene

Utvekslingselev i England

Kjære mamma og pappa! Jeg vil bare takke dere for å la meg dra til England for å studere. Dere støtter meg i alt og jeg er så takknemlig for alt sammen – at dere har gjort det mulig for meg å oppleve noe nytt og spennende. Jeg opplever mange nye steder, og blir kjent med så mange nye folk; dette er venner jeg kommer til å holde kontakten med når jeg flytter hjem igjen til Norge! Tusen takk for at dere får dette til å skje, takk for at dere lot meg dra og oppleve livet sammen med min beste venn <3

Sunniva Siggerud

Studentportrett

Sunniva Siggerud

Utvekslingselev

Hei mamma! Jeg savner deg, men heldigvis vet du at jeg har det skikkelig bra. Jeg elsker deg mer enn ord kan beskrive. Tusen takk, mamma, for at du har gitt meg muligheten til å utforske verden på egne ben! Jeg vet det er tungt for deg å bare «slippe» oss ut i verden, men du er sterk, og har også lært meg å være sterk. Du har vist meg hva å være lykkelig er. Familie er ikke bare de man deler blod med, men man kan velge selv hvem man vil ha rundt seg. Tusen takk mamma, jeg er veldig stolt av deg!

Aktuelt