Privatist på kafe som jobber med fag på nettstudier. Foto.
1/1

Markedsføring og ledelse 1

Markedsføring og ledelse 1 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet språk, samfunnsfag og økonomi.

Om faget

Toggle

Markedsføring og ledelse handler om å tilpasse produkter og tjenester til markeder og målgrupper og innsikt i hvordan markedsføring, ledelse og beslutninger henger sammen. Faget skal bidra til forståelse for hva som påvirker markeder og hvordan markedsføring påvirker verdiskapingen i samfunnet. Faget skal forberede en på videre studier og et samfunns- og arbeidsliv med behov for konkurransedyktige og framtidsrettede virksomheter.

Kjerneelementer i Markedsføring og ledelse 1:

  • Markedsanalyse og innsikt
  • Markedsstrategiske vurderinger
  • Faglig kreativitet og problemløsing

Fullført grunnskole eller tilsvarende.

I Markedsføring og ledelse 1 er det muntlig eksamen.

Akademiet tilbyr eksamensrettet undervisning frem mot eksamen. Privatisteksamen arrangeres av fylkeskommunen, og du må selv melde deg opp til privatisteksamen.

På Akademiet er undervisningen ved alle våre privatistkurs på nettstudier og i klasserom, rettet mot eksamen i det enkelte fag. Våre lærere kan eksamen og vet hva som skal til for at du skal lykkes på privatisteksamen. Vi arrangerer prøveeksamen for alle privatister som deltar på våre kurs.

Vi er godkjent av Lånekassen, slik at du kan søke lån til å betale skolepengene og lån og stipend til livsopphold mens du studerer hos oss. Kurset regnes til 140 årstimer.