magnus hopper i fallskjerm i new zealand
Akademiet Utveksling

Magnus får vill natur og storby i ett, på utveksling i New Zealand

Jeg er nå i Auckland på nordøya. Her liker jeg meg veldig godt fordi jeg både har storby og fantastisk natur lett tilgjengelig.

Meld interesse

Fantastiske treningsområder med natur og by

Da jeg skulle velge hvilket land jeg ønsket å reise på utveksling til, stod jeg til slutt mellom New Zealand og Australia. For meg var det viktig at stedet hadde ålreite treningsområder og fin natur, og det kan virkelig New Zealand by på.

Naturbilde fra New Zealand

Jul, camping og kappgang

Akkurat nå starter jeg vårferien, selv om det er midt i september med 20 grader og sol. Da skal jeg på tur til sørøya og i fornøyelsespark med noen venner. I tillegg skal vi oppleve hvalsafari.

Fremover gleder jeg meg til treningssamling i New Zealand, feire jul med vertsfamilien, campingtur, rundtur på sørøya, reise til Fiji – og konkurrere i kappgang i Australia.

Jeg var med i EM i sommer og kom på 5. plass, så jeg ser veldig frem til det. Jeg har allerede rukket å prøve mye nytt, men har også mange kule opplevelser igjen å se frem til. 

Fredrik Græsvik på utveksling i new zealand

Vil du reise på utveksling i vg2? Opplev et verdifullt og lærerikt skoleår i utlandet med god oppfølging under oppholdet. Alle videregående elever i Norge er velkomne til å søke hos oss.

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Skolehverdag med hyggelige og imøtekommende elever

På skolen har jeg fag som spansk, R1-matte, historie, geografi og Outdoor Education.

Skolen jeg går på (Avondale College) er veldig stor og tilbyr mange ulike typer fag. Det er også veldig mange utvekslingselever på skolen min, både norske og internasjonale.

Om man synes det er litt utfordrende å bli kjent med lokale elever, er det betryggende å ha de andre norske utvekslingselevene å henge med i starten. Men det å få gode venner her nede tar ikke lang tid, og alle er veldig imøtekommende og hyggelige.

Du får virkelig venner og opplevelser for livet på utveksling!

Magnus med venner på utveksling til new zealand på avondale college
Meld din interesse

Aktuelt