Utvekslingselev i graduation-kappe og hatt.
Akademiet Utveksling

Maren Christine opplevde skikkelig High School-spirit i Michigan, USA

Les om opplevelsene til Maren Christine, som reiste på utveksling til USA.

Meld interesse

Florida på jentetur og ekte Thanksgiving med vertsfamilien

Jeg valgte utveksling til USA fordi jeg alltid har drømt om å oppleve å gå på amerikansk skole ­– litt som i High School Musical, men også fordi jeg ønsket å bli bedre i engelsk.

Jeg hadde et helt fantastisk år i USA med prom, homecoming, fall dance og graduation, men det jeg husker best er kanskje turen til Florida med vennegjengen og Thanksgiving i Minnesota med vertsfamilien.

Det var en once in a lifetime-opplevelse og jeg synes det var veldig fint at takknemlighet settes i fokus. 

@akademietutveksling

Throwback til @keepingupwithmaren sin graduation i USA 🎓🇺🇸 #utveksling #exchange #usa #america #exchangestudent #exchangeyear #americanhighschool #highschool

♬ original sound – AkademietUtveksling
For å se videoen, må du godkjenne cookies som omhandler markedsføring.

Vil du reise på utveksling i vg2? Opplev et verdifullt og lærerikt skoleår i utlandet med god oppfølging under oppholdet. Alle videregående elever i Norge er velkomne til å søke hos oss.

Greit å vite

Testet ut tre ulike idretter

På skolen hadde jeg fag som «contemporary arts», engelsk, «government and civics» og økonomi. I tillegg er jeg veldig glad i sport og valgte å spille både volleyball, basketball og softball mens jeg var der borte.

Gi det litt tid

Dersom du vurderer USA, anbefaler jeg deg å være forberedt på at mye er annerledes enn i Norge. For meg var maten et lite kultursjokk og byen jeg bodde i var overraskende liten. Men amerikanere er veldig hyggelige og gir du ting litt tid, ordner det seg som regel!

Jeg hadde et helt fantastisk år og fikk bli kjent med masse nye mennesker, en ny kultur og virkelig oppleve den amerikanske High School-spiriten.

Meld interesse

Aktuelt