Privatist på Akademiet Privatistskole Trondheim

Fagpakker

Velg blant 10 fagpakker!

Fagpakker fra Akademiet

Vi har satt sammen ti ulike fagpakker for deg som skal ta flere fag som privatist!

Fagpakker passer godt for deg som skal ta flere fag. Ved å velge fagpakkene våre, velger du en rimeligere løsning enn om du bestiller fagene separat.

Du kan velge å kombinere klasseromsundervisning og undervisning på nett, og bestemmer selv når du ønsker å ta fagene.

Les mer om de ulike fagpakkene nedenfor. Er du usikker på hva du bør velge, anbefaler vi å ta kontakt med våre dyktige rådgivere for uforpliktende og gratis veiledning.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Våre fagpakker

Fleksible nettkurs

På Akademiet arbeider vi for at du skal bli best mulig forberedt til eksamen. Våre fleksible nettkurs gir deg tilgang til kurs med videoer, oppgaver, tekster og linker. Du trenger ikke logge deg på til faste tidspunkt, men jobber deg gjennom leksjonene i ditt eget tempo og leverer inn en oppgave etter hver leksjon.

 

Læreren retter oppgaven og kommer med sine tilbakemeldinger når du er ferdig. Du vil også få veiledning med læreren på telefon, Teams eller mail. Ved slutten av kurset vil du gjennomføre prøveeksamen med tilbakemeldinger fra læreren. Du kan selvfølgelig også kontakte til læreren om du har spørsmål underveis.

Akademiet er godkjent i Lånekassen

Akademiet Privatistskole og Nettstudier er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Som privatist ved Akademiet Privatistskole og Nettstudier har du rett til å søke om lån og stipend fra Lånekassen. Med støttekalkulatoren kan du regne ut hvor mye støtte du kan få.

Gå til Lånekassens støttekalkulator 

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere