Elev på Akademiet jobber med skolefag

Påbygg på Akademiet VGS Ypsilon

Se hva elever på Påbygging til generell studiekompetanse på Akademiet VGS Ypsilon synes om linja og skolen sin.

Hvem bør søke påbygg til generell studiekompetanse?

Velger du å gå et yrkesfaglig utdanningsløp i vg1 og vg2, men ønsker å studere på høyskole eller universitet? Da trenger du generell studiekompetanse. For å oppnå dette er et år på påbygging til generell studiekompetanse løsningen.

For å se videoen, må du godkjenne cookies som omhandler markedsføring.

Hva lærer du?

I løpet av påbyggsåret tar du fag som norsk, historie, naturfag og matematikk som gir deg den teoretiske kompetansen som kreves for å kunne bli tatt opp til spennende studier på høyskole og universitet. I tillegg skal du ha kroppsøving og et programfag.

Et år med påbygging til generell studiekompetanse kan være et intensivt, men spennende år, hvor du lærer mye på kort tid. På Akademiet vgs har vi dyktige og motiverende lærere som bistår hver enkelt elev med metoder og teknikker du vil ha god nytte av underveis i påbyggsåret, i tillegg til videre studier på høyskole og universitet.

Du vil også få en egen mentor som følger deg opp tett og personlig, og gir deg skreddersydd veiledning gjennom skoleåret, slik at du får utnyttet læringspotensialet ditt best mulig.

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

E-post: ypsilon@akademiet.no

Telefon: 32 80 83 40

Adresse: Landfalløya 26, 3023 Drammen

Lukas Fossen

Studentportrett

Lukas Fossen

Elev på Akademiet VGS Ypsilon

– Akademiet er en bra skole. Jeg liker godt hvordan timeplanen er satt opp med studietid. Hvis du har lyst på en variert hverdag med tid til å forberede deg til vurderinger og andre oppgaver, er Akademiet skolen for deg!

Abdurahman Borucu

Studentportrett

Abdurahman Borucu

Elev på Akademiet VGS Ypsilon

– Det er en veldig trivelig skole! Alle kommer godt overens og passer på hverandre. Lærerne er veldig flinke og er opptatt av at vi skal ha det bra. De hører på forslag fra elevene og mentor er tilgjengelig når du har behov for det.

Ragnhild Andreassen

Lærerportrett

Ragnhild Andreassen

Lærer og trinnleder for Påbygging til generell studiekompetanse ved Akademiet VGS Ypsilon

– Påbygging til generell studiekompetanse kan være et tøft år med en god del teori for elevene.
Derfor er vi opptatt av å organisere tilpasset læring på Akademiet. På linja har vi et mangfold av elever som alle får frihet og ansvar, kombinert med tett oppfølging av lærer. Det skal være trygt og godt å være elev her!

Søk skoleplass

Les mer om utdanningsprogrammet:

Elev på Akademiet jobber med skolefag

Påbygging til generell studiekompetanse

Har du gått yrkesfag eller tatt fagbrev og ønsker å studere på høyskole eller universitet?

Les mer Søk