Chat with us, powered by LiveChat

Påbygging til generell studiekompetanse

Går du på et yrkesfaglig utdanningsprogram og ønsker å studere på høyskole eller universitet? Da trenger du generell studiekompetanse. For å oppnå dette er et skoleår på Påbygging til generell studiekompetanse løsningen.

På utdanningsprogrammet påbygging til generell studiekompetanse har du fag som norsk, historie, naturfag og matematikk som gir deg den teoretiske kompetansen som kreves for å kunne bli tatt opp til spennende studier på høyskoler og universitet.

På Akademiet VGS vil Påbygging til generell studiekompetanse forberede deg til spennende og utfordrende utdanningsløp, både når det gjelder det faglige og det å lære metoder og teknikker for hvordan du kan tilegne deg ny kunnskap. Dette vil du ha nytte av i dine videre studier.

”Påbygging til generell studiekompetanse er et år med en god del teori, men heldigvis er undervisningen godt tilrettelagt for oss som har gått yrkesfaglig tidligere. Akademiet er en godt utstyrt skole med motiverende lærere og godt miljø. Med riktig innstilling og god hjelp fra flinke lærere er veien til studiekompetanse overkommelig. ” forteller Anette Fylling som har valgt dette utdanningsprogrammet. ”

Utdanningsprogram tilbys ved følgende skolesteder

Alle våre utdanningsprogram