David Thompson

David Thompson Secondary School

David Thompson Secondary School ligger i Invermere som ligger rett ved innsjøen Windermere.

Meld din interesse

Moderne skole i Invermere

David Thompson Secondary School ligger vakkert plassert i Invermere ved bredden av innsjøen Windermere. Skolen gir elever en unik mulighet til å lære og vokse i en avslappet og naturskjønn setting. Invermere, med sine omtrent 3 500 innbyggere og et lokalsamfunn på rundt 10 000 mennesker, skaper en innbydende atmosfære for både studenter og lokale innbyggere.

Skolen, med omtrent 425 elever fra klasse 8 til 12, har et internasjonalt preg med vanligvis 15–20 utvekslingselever hvert år, noe som legger til mangfoldet og kulturelle dimensjonen til skolemiljøet.

Campusen på David Thompson Secondary School er moderne og romslig, og den inkluderer imponerende fasiliteter som et drivhus, et kommersielt kjøkken og en restaurantlignende kafé som er knyttet til skolens velrenommerte klasser innen kulinarisk kunst. Dette gir elevene en praktisk og engasjerende læringsopplevelse, og skaper en bro mellom teori og praksis.

Skolen utmerker seg ikke bare for sine fasiliteter, men også for sitt brede spekter av fag og aktiviteter. Fra klasserommet til naturen, gir skolen muligheter for Outdoor Education, noe som gjør at elevene kan utforske og lære i den vakre naturen som omgir dem.

David Thompson Secondary School legger vekt på å skape en helhetlig læringsopplevelse, og skaper et støttende miljø der elevene kan utvikle seg både akademisk og personlig. Den kombinasjonen av moderne fasiliteter, varierte fagtilbud og naturskjønn beliggenhet gjør skolen til et ideelt sted for de som søker en berikende og allsidig utdanningserfaring.

Om skolen

Antall elever på skolen: 425

Område: Invermere

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Kontakt Akademiet Utveksling