Fernie Secondary School

Fernie Secondary School

Fernie er et ekte fjellsamfunn, med flott natur, en blomstrende kultur, livlig ung befolkning og en naturskjønn,rolig beliggenhet.

Meld din interesse

Et ekte fjellsamfunn

Omgitt av det sjarmerende fjellsamfunnet Fernie med omtrent 5,500 innbyggere, ligger Fernie Secondary School.

Skolen representerer en unik skoleopplevelse i hjertet av de majestetiske kanadiske Rocky Mountains. Fernie er mer enn bare en by – det er et autentisk fjellsamfunn kjent for sin fantastiske natur, blomstrende kultur, livlige innbyggere og en rolig beliggenhet som gir en følelse av harmoni og tilhørighet. Fernie er et fjellparadis!

Skolens moderne bygning er vakkert plassert og gir et inspirerende miljø for elevene. Med omtrent 350 elever i klasse 7–12 og vanligvis 10–15 utvekslingselever hvert år, skaper skolen et inkluderende og internasjonalt læringsmiljø.

Fernie Alpine Resort, som ligger omtrent 10 minutter unna skolen, er verdenskjent for sine førsteklasses pudderkjøringsmuligheter, og dette legger til en spesiell dimensjon til skolens kulturelle og fritidsaktiviteter. Elevene har tilgang til en rekke populære aktiviteter som golf, friidrett, ski og snowboard, som gjenspeiler det aktive og mangfoldige livsstilsvalget som fjellsamfunnet tilbyr.

Om skolen

Antall elever på skolen: 350

Område: Fernie

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Kontakt Akademiet Utveksling