Golden Secondary School

Golden Secondary School

Golden Secondary School ligger i Golden, ca. 3 timer vest for Calgary og har rundt 4 000 innbyggere. Her bor du omgitt av fantastisk natur!

Meld din interesse

Omgitt av fjell og vakker natur

Golden Secondary School ligger i Golden, ca. 3 timer vest for Calgary og har rundt 4 000 innbyggere. Det er et veldig trygt, lite samfunn med utmerkede rekreasjonsfasiliteter, men det er likevel nær nok til større sentrum hvor innbyggerne foretar hyppige turer for forskjellige byaktiviteter.

Det ligger i nærheten av flere nasjonalparker og er omgitt av fjell med vakker natur. Golden er også hjemstedet for Kicking Horse Mountain Resort, som er rangert som et av de ti skianleggene i Nord-Amerika.

Skolen har rundt 325 elever hvor det er ca. 20 – 30 utvekslingselever hvert år. Skolen tilbyr et bredt spekter av fag alt fra vanlige fag til AP-fag (Advanced Placement) til fotografi, digitale medier, metallarbeid, fitness, musikk, treverk, ledelse etc.

Det er mange aktiviteter som tilbys som, lagidrett, hockey utviklingsprogram, fjellklatring, langrenn, alpint, terrengsykling, golf, musikk-, drama og kunstaktiviteter. Her er det noe for enhver smak!

Om skolen

Antall elever på skolen: 325

Område: Golden

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Kontakt Akademiet Utveksling