Revelstoke Secondary School

Revelstoke Secondary School

Revelstoke Secondary School ligger i Revelstoke i Canada, en veldig aktiv by med rundt 8 000 innbyggere. Skolen har rundt 400 elever.

Meld din interesse

Liten by med nydelig natur

Revelstoke Secondary School er en skole vakkert plassert i en liten by omgitt av majestetisk natur. Her får elevene en unik og inspirerende læringsopplevelse. Med klassetrinn fra 8 til 12 huser skolen omtrent 400 elever, og den tiltrekker seg også et internasjonalt mangfold med rundt 20–25 utvekslingselever hvert år.

Skolens moderne fasiliteter, inkludert et imponerende 275-seters teater, en romslig gymsal, et velutstyrt fitnessrom, et bibliotek fullt utstyrt med ressurser, to datalaboratorier og dedikerte rom for kunst, drama og musikk, skaper et stimulerende miljø for både akademiske og kreative utfoldelser.

Revelstoke Secondary School har et rykte for å tilby et bredt spekter av fag, og skolens mangfoldige fagtilbud gir elevene muligheten til å utforske sine interesser og lidenskaper. Utover det faglige har skolen et pulserende liv med ulike aktiviteter, inkludert klubber, musikkarrangementer, sportslag og dramaproduksjoner.

Skolens engasjement for kulturelle og kunstneriske uttrykk gjenspeiles ikke bare i de flotte fasilitetene, men også i det aktive samfunnet av kunstnere og kreative sjeler som trives her. Dette gir elevene en unik mulighet til å delta i og bidra til et levende kulturliv.

Revelstoke Secondary School, selv om den ligger i en liten by, har et stort hjerte og tilbyr en støttende læringsatmosfære. Skolens engasjement for mangfold, kreativitet og fellesskap gjør den til et ideelt sted for elever som ønsker å trives både akademisk og personlig i en inspirerende naturlig setting.

Om skolen

Antall elever på skolen: 400

Område: Revelstoke

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Kontakt Akademiet Utveksling