Selkirk Secondary School

Selkirk Secondary School

Selkirk Secondary School ligger i Kimberley som er et feriested for alle sesonger mellom Purcell Mountain Range og Rocky Mountains.

Meld din interesse

Hockey og fjellklatring

Selkirk Secondary School ligger i sjarmerende Kimberley med omtrent 8 000 innbyggere og en nærhet på cirka 20 minutter til Cranbrook, regionens største by. Skolen gir elevene en unik opplevelse i et variert og naturskjønt miljø. Kimberley er ikke bare kjent for sitt hyggelige lokalsamfunn, men også for fasiliteter som gir en rekke fritidsaktiviteter for elevene.

Innenfor byens grenser finner man Kimberley Alpine Resort, en destinasjon som er lett tilgjengelig for studenter og gir muligheter for vinteraktiviteter og rekreasjon. I tillegg til skiglede har Kimberley også andre lokale fasiliteter, inkludert et innendørs aqua-senter, to hockeyarenaer og til og med en innendørs fjellklatrerarena.

Selkirk Secondary School har et internasjonalt program som regnes blant de eldste og mest anerkjente i Canada. Med omtrent 400 elever fra klasse 8 til 12, inkludert mellom 30 og 40 utvekslingselever hvert år, reflekterer skolen et mangfoldig læringsmiljø. Skolens unike valgfag, som Outdoor Education, rettsvitenskap og ishockey-ferdigheter, tiltrekker seg internasjonale elever og gir dem muligheten til å utforske spennende og spesialiserte emner.

Selkirk Secondary School, med sin kombinasjon av engasjerende fagtilbud, et aktivt internasjonalt program og tilgang til varierte fritidsaktiviteter, gir elevene en omfattende utdanningserfaring i det vakre Kimberley-samfunnet.

Om skolen

Antall elever på skolen: 400

Område: Kimberley

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Kontakt Akademiet Utveksling