Sparwood Secondary School

Sparwood Secondary School

Sparwood er en distriktskommune i British Columbia med rundt 4000 innbyggere omgitt av fantastisk natur.

Meld din interesse

Bredt spekter av fag

Sparwood Secondary School er en perle i det lille samfunnet Sparwood med omtrent 4 000 innbyggere. Skolen ønsker å gi elever en intim og støttende læringsopplevelse. Den strategiske plasseringen mindre enn 30 minutter fra Fernie og det verdenskjente Fernie Alpine Resort gir også elevene tilgang til et variert utvalg av fritidsmuligheter og naturskjønne opplevelser.

Skolens moderne bygg, innrammet av vakre omgivelser, skaper et inspirerende læringsmiljø. Med omtrent 300 elever i klasse 7–12, gir skolen en personlig atmosfære som legger til rette for nære forhold mellom elever og lærere.

Sparwood Secondary School er høyt ansett både for sitt akademiske nivå og sitt mangfoldige aktivitetstilbud. Skolen har et bredt spekter av valgfag og kjernefag, noe som gir elevene muligheten til å utforske sine interesser og utvikle en allsidig kompetansebase.

I tillegg til det akademiske fokuset legger skolen vekt på å tilby et variert utvalg av aktiviteter som beriker elevopplevelsen. Dette kan inkludere sportsaktiviteter, kreative kunstneriske uttrykk eller andre spennende initiativer som bidrar til å skape et dynamisk skolemiljø.

Sparwood Secondary School er en skole med moderne fasiliteter. De har fokus på både akademisk og allsidig utvikling, noe som gir elevene en helhetlig læringsopplevelse og forbereder dem for fremtidige utfordringer og muligheter.

Om skolen

Antall elever på skolen: 300

Område: Sparwood

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Kontakt Akademiet Utveksling