Fire elever utenfor Burnside High School med skoleuniformer
Akademiet Utveksling

Burnside High School

Burnside High School ligger i storbyen Christchurch på Sørøya og er en av de største videregående skolene i New Zealand med over 2 400 elever, hvorav ca.150 er internasjonale elever.

Meld interesse

Burnside High School

Skolen har lang erfaring med internasjonale elever, samtidig som de tilbyr rundt 250 ulike fag, inkludert de vanlige fremmedspråkene tysk, fransk og spansk. De tilbyr også 45 ulike sporter og har til og med sitt eget svømmebasseng. Burnside passer derfor alle studiespesialiserende retninger og er kjent i New Zealand for sine akademiske meritter. De har også et imponerende musikk, dans og drama tilbud som kan passe for deg som går på MDD.

For å se videoen, må du godkjenne cookies som omhandler markedsføring.

Christchurch er Sørøya sin største by. Byen er mangfoldig, kunstnerisk og moderne. Som storbyer flest vil man også kunne dra på arrangementer, shopping og resturanter.

Ettersom skolen ligger lenger sør i New Zealand vil man ha mulighet til å gjøre både sommer- og vinteraktiviteter. Hva med å melde seg på skolen sin ski og snowboard club for turer til Mount Hutt? Eller ha Outdoor Pursuits som et fag hvor man blant annet vil drive med aktiviteter som kayaking, rock climbing og mountain biking, samtidig som man lærer om førstehjelp og friluftsliv?

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!

Et trygt nettverk for internasjonale elever

Skolen tilbyr en rekke med fag og aktiviteter som legger til rette for at man skal ha et fantastisk år både akademisk og sosialt. I tillegg til dette, vil du bli godt ivaretatt av skolens internasjonale kontor. Burnside High School har også et fadder system bestående av 21 Buddies. International Leaders (Buddies) arrangerer blant annet ulike gratis aktiviteter for de internasjonale elevene gjennom året, for eksempel, velkomst piknik, filmkvelder og sport arrangementer. Man vil derfor lett kunne bli kjent med nye venner fra hele verden.

Noe av det som er mest spennende med å reise på utveksling er at du blir kjent med en helt ny kultur. Ved å bo i vertsfamilier vil man lettere bli kjent med de lokale tradisjonene, ulike levemåter og hva det vil si å være Kiwi. Det er skolens internasjonale kontor som håndplukker vertsfamilier til elevene.

For å se videoen, må du godkjenne cookies som omhandler markedsføring.
Meld interesse