Politkere og lærere står utenfor inngangsdøra til Akademiet Ungdomsskole Lier
Akademiet Ungdomsskole Lier

Et nytt skoleår

15. august sparket elevene og lærerne på Akademiet Ungdomsskole Lier det nye skoleåret i gang.

Velkommen tilbake

Høstens oppstart er en ekstra spennende tid for elevene og første skoledag ble skolen fylt av forventningsfulle ansikter, både nye og gamle, klare for et nytt og aktivt skoleår med læring og utfordringer.

I løpet av oppstartsukene settes det av god tid til at elevene får muligheten til å bli godt kjent med hverandre og skolen, gjennom teambuilding-aktiviteter og samarbeidsprosjekter. Å skape et godt samhold tidlig i skoleåret, legger grunnlaget for et inspirerende og lærerikt år på Akademiet Ungdomsskole Lier.

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

Politikerbesøk

Under oppstartsukene fikk skolen også besøk av Høyres ordførerkandidat, Kjetil Kivle, og kommunestyrekandidat, Hallvard Erstad.

Flere av elevene var med på å vise frem skolen til kandidatene, som begge var svært imponert over hva skolen har fått til – både faglig og sosialt.

Tur til Finnemarka

Første uka tok lærerne med seg elevene på tur i Finnemarka. Turen startet på Bragernes til Prins Oscars utsikt via Hamborgstrømskogen. Det var vått og glatt, men solen skinte og været var ellers upåklagelig. Noen av elevene valgte å kjøle seg ned i Kloptjern med bare 15 grader i vannet. På vei ned Zik-Zakken fikk noen elever erfare at det ikke er alltid at snarveier er så mye kjappere enn vanlig vei.

Aktuelt

Kontakt Akademiet Ungdomsskole Lier