Lake Cowichan Secondary School

Lake Cowichan Secondary School

Er du interessert i ishockey eller hest? Da kan dette være skolen for deg i Canada! Skolen ligger i en liten by utenfor Duncan.

Meld din interesse

Liten by med nydelig natur

Skolen ligger rundt 20 minutter fra Duncan. Her kan elevene nyte roen og skjønnheten til Lake Cowichan samtidig som det er mulig å komme seg til et større sentrum. Den naturskjønne beliggenheten gjør skolen til et ideelt sted for nordmenn eller andre som setter pris på naturens skjønnhet og rolige omgivelser.

En av skolens styrker er det solide ishockey-programmet som tiltrekker seg entusiastiske spillere og fans. Dette gir ikke bare en mulighet for idrettslig utvikling, men også en følelse av samhold og fellesskap blant elevene.

For de som deler en lidenskap for hestesport, er Lake Cowichan Secondary School et spennende sted å være. Med undervisning i både sprang og dressur i nærområdet, gir skolen hesteinteresserte elever en unik mulighet til å utvikle sine ferdigheter og lidenskaper.

For nordmenn som velger å studere her, vil det sjarmerende samfunnet og det vakre landskapet være velkjent og tiltalende. Det gir en mulighet til å oppleve en annen kultur samtidig som man kan finne komfort i et nærmiljø som minner om hjemmet.

Selv om den er den minste skolen i distriktet, har Lake Cowichan Secondary School et varmt og inkluderende miljø, og gir elever sjansen til å blomstre både akademisk og personlig i vakre omgivelser ved Lake Cowichan.

Om skolen

Område: Lake Cowichan

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Kontakt Akademiet Utveksling