Mount Baker Secondary School

Mount Baker Secondary School

Mount Baker Secondary School ligger i Cranbrook som har ca. 20 000 innbyggere i byen og ca. 50 000 i området rundt.

Meld din interesse

Et bredt utvalg kurs

Mount Baker Secondary School ligger sentralt plassert i Cranbrook. Skolen er ikke bare omgitt av et rikt bymiljø, men er også en del av et område som tilbyr et imponerende utvalg av fasiliteter og rekreasjonsmuligheter. Cranbrook, med sin internasjonale flyplass, kjøpesentre, college, bybusser, kinoer, treningssentre og en arena som rommer 4 500 personer, gir en levende og mangfoldig ramme for skolelivet.

Skolens nærhet til Kimberley Alpine Resort, omtrent 25 minutter unna, gir elevene tilgang til en populær destinasjon for vinteraktiviteter og rekreasjon. Denne balansen mellom et urbant miljø og naturlige utendørs muligheter gir en unik dynamikk for elevene ved Mount Baker Secondary School.

Med omtrent 900 elever i 10–12 klasse og vanligvis 30–40 utvekslingselever hvert år, har skolen et pulserende internasjonalt miljø. Skolen legger vekt på et bredt utvalg av akademiske og valgfrie kurs, inkludert kunstfagsklasser som Musikkomposisjon og teknologi, Teaterproduksjon, Teaterforestilling, Drama Film & Television, samt Visual Arts & Media Technology. Den utstrakte kreativiteten understrekes også av skolens bruk av Key City Theatre, en 600-seters arena, for konserter og forestillinger.

Mount Baker Secondary School tilbyr også språkkurs, med fransk fordypning og spansk som tilgjengelige alternativer.

Om skolen

Antall elever på skolen: 900

Område: Cranbrook

Studieretninger og fagtilbud: Ta kontakt, så hjelper vi deg med å undersøke fagene du trenger

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Kontakt Akademiet Utveksling