new zealand
Akademiet Utveksling

Avondale College

Avondale College ligger i utkanten av Auckland på Nordøya. Dette er den største skolen vi har på New Zealand-programmet med cirka 2.600 elever, og en internasjonal gruppe på cirka 150 elever.

Meld interesse

Avondale College

Det er et rikt tilbud av forskjellige fag, og masse å gjøre på fritiden. Avondale College har flotte tilbud, spesielt for elever på Musikk, Dans og Drama. Det undervises i forskjellige musikksjangre og dans, og skolen er godt kjent for sine store forestillinger. Du kan også velge mellom hele 60 ulike sport- og fritidsaktiviteter. Her ligger altså mulighetene klare for at du skal kunne få prøve noe helt nytt, og utfordre deg litt ekstra. Hva med å bli med på Slow Motion Running, Weightlifting eller Travel Wise Group?

avondale college

For å få muligheten til å bli bedre kjent med hverandre, og det flotte landet New Zealand er, blir de internasjonale elevene tatt med på flere turer og utflukter i løpet av året. Dette er en fantastisk mulighet til å se alt landet er kjent for; vakker og grønn natur, høye fjell, og lange, nydelige sandstrender. Ettersom du er så tett på Auckland har du også tilgang til livet i storbyen hvor du kan shoppe, gå på cafeer og konserter. Fritiden er med andre ord sikret fra første stund!

Som utvekslingselev ved Avondale College får du en lokal vertsfamilie som ønsker deg velkommen inn i sitt hjem og behandler deg som en av familien. I New Zealand har regjeringen en egen ‘code of coduct’ for vertsfamilier og internasjonale programmer. Dette betyr at alle skolene blir sjekket hvert 2. år og det er veldig klare retningslinjer for oppfølging og sikkerhet i alle vertsfamilier. Det er krav om at familien skal ha både plass og tid til å ha en internasjonal elev boende. Du får eget rom. Det kan være at det er en annen internasjonal elev i familien, men ikke fra samme land som deg. Ved å bo i en vertsfamilie kommer man raskt inn i det lokale samfunnet og får raskt en hverdag i ditt nye hjemland. Vertsfamiliene er veldig gode til å hjelpe elevene sine i gang i starten.

Vi hører veldig ofte at New Zealand har en kultur som ligger ganske tett opp av den norske, slik at det er enkelt å falle til i alt det nye. I tillegg sies det også at menneskene på New Zealand er utrolig avslappet og veldig lette å komme i kontakt med.

Et utvekslingsår i New Zealand gir fantastiske muligheter! Søk i dag!

For å se videoen, må du godkjenne cookies som omhandler markedsføring.
Akkurat nå starter vårferien, selv om det er midt i september med 20 grader og sol. Da skal jeg på tur til sørøya og i fornøyelsespark med noen venner. Fremover gleder jeg meg til treningssamling, feire jul med vertsfamilien, camping, tur til Fiji og Australia!

En liten hilsen fra Jasmin som gikk på Avondale College

Avondale College er en perfekt skole for deg som liker å utforske nye ting og bo i storby. Skolen ligger i Auckland city omtrent 10 minutter unna sentrum. Dette gjør at det alltid er kort vei til noe å finne på. Skolen er veldig stor og moderne og de er veldig flinke på sport og har flere klubber. Det går nesten 3000 elever her, noe som er fint for da er det stor sjans for å finne noen man har felles interesser med. I tillegg til de lokale elevene er det også mange elever med ulike kulturelle bakgrunner, og man har derfor også mulighet til å få venner fra hele verden.

Den internasjonale avdelingen er noe av det beste ved skolen. Vi har egne skolekoordinatorer og de er utrolig hjelpsomme og hyggelige. De tar godt vare på oss og man står aldri alene. De planlegger også supre opplevelsesturer for oss utvekslingsstudenter som vi drar på i skoletiden. Fantastiske opplevelser, både dagsturer og lengre turer

Vennlig hilsen Jasmin Henriksen

elever new zealand

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!

Våre elever

Fredrik smiler mot kamera i skoleuniform i New Zealand.

Studentportrett

Magnus

Akkurat nå starter vårferien, selv om det er midt i september med 20 grader og sol. Da skal jeg på tur til sørøya og i fornøyelsespark med noen venner. Fremover gleder jeg meg til treningssamling, feire jul med vertsfamilien, camping, tur til Fiji og Australia!

Meld interesse