Om Akademiet

KONTAKTINFORMASJON:
922 36 600
post@akademiet.no

Akademiet tar mål av seg å være en av Norges beste og mest fremtidsrettede skoler med fokus på den enkelte elev. 

Akademiets videregående skoler tilbyr elevene et unikt studietilbud gjennom høyt kvalifiserte lærere, moderne undervisningsformer og gode tekniske hjelpemidler. Akademiet videregående skole i Drammen har i årene fra 2011 – 2014 tronet suverent på førsteplass som Norges høyest rangerte videregående skole på Utdanningsdirektoratets elevundersøkelse.

Akademiet Privatistskole og Akademiet Nettstudier tilbyr privatistundervisning til de som trenger å ta opp fag fra videregående eller mangler generell studiekompetanse. Vår privatistskole er kjent for eksamensrettede kurs med engasjerte lærere og et gjennomarbeidet pedagogisk opplegg. Privatistelever får også en karaktergaranti - bedre karakter eller pengene tilbake.

I tillegg tilbyr Akademiet utveksling i utlandet for videregående-elever gjennom vår partnerorganisasjon Heltberg International. Vi tilrettelegger også for privatundervisning ved stadig flere av våre skoler.

 

Ledige stillinger

Ledige stillinger ved Akademiet vil bli lagt ut på finn.no. Lærere er velkommen til å sende oss en åpen søknad. 

Det er til enhver tid mulig å sende oss en åpen søknad. I tillegg til godkjent undervisningskompetanse i ett eller flere fag innen de aktuelle utdanningsprogrammene, ser vi etter lærere med gode ferdigheter innen IKT og digitale undervisningsformer. Vi legger også vekt på at du er fleksibel, sosial og motivert. Din søknad vil bli tatt vare på og hentet frem dersom en stilling skulle bli ledig. Rett søknaden direkte til den skolen eller byen du ønsker å jobbe i eller send den til oss på e-post: post@akademiet.no