Lærer og elever på Akademiet

Akademiet Alumni

Går du på videregående? Da bør du allerede nå lage deg en konto på LinkedIn!

Bli med i Alumni-gruppen vår

LinkedIn er en sosial plattform som kan hjelpe deg med å utvikle din profesjonelle identitet og bygge din personlige merkevare allerede mens du er elev ved Akademiet videregående skole.

Akademiet har sin egen Alumni-side på LinkedIn. Her kan du holde kontakten med klassekamerater og bygge nettverk med andre Akademietelever.

Styreleder i Akademiet, Kjetil Eide vil gjerne knytte kontakt med deg som er elev eller tidligere elev ved Akademiet.

Gå til alumni-gruppen vår på LinkedIn
To elever på Akademiet i Ålesund

Hvorfor bli med på LinkedIn?

  1. Bygge nettverk
  2. Vise frem ferdigheter og erfaring
  3. Få tilgang til jobbmuligheter og annen karriereinformasjon
  4. Holde deg oppdatert på bransjen
  5. Lære fra eksperter

Nettverksbygging

LinkedIn gir deg muligheten til å bygge et profesjonelt nettverk. Det kan være nyttig når du skal søke jobb senere i livet eller når du ønsker å kontakte mennesker innenfor bransjen du ønsker å jobbe i.

Vise frem hvem DU er

På LinkedIn kan du vise frem din unike erfaring, ferdighetene du innehar og utdanningen din. Det kan gi deg en fordel når du skal søke jobb, da arbeidsgivere ofte bruker LinkedIn til å finne potensielle kandidater. Vi anbefaler våre elever til å publisere innhold og være aktiv i kanalen, da øker du også synligheten for å bli oppdaget av potensielle arbeidsgivere.

Finne jobbmuligheter og karriereinformasjon

LinkedIn gir deg også muligheten til å finne jobbmuligheter gjennom nettverket ditt. Kanskje blir du også inspirert til å finne ut mer om en spesifikk karriere? Ettersom plattformen er blitt mer og mer populær, kan man også bli bedre kjent med ulike bransjer – og menneskene som jobber i dem på LinkedIn. Her vil du finne mange gode råd fra bransjeeksperter og mentorer. I tillegg kan du komme i kontakt med tidligere lærere og karriereveileder som kan gi deg nyttige tips på veien.

Vi anbefaler å utnytte nettverket ditt på LinkedIn og spørre de som har en jobb du synes er spennende, kanskje er det en fremtidig karrierevei for deg?

Hold deg oppdatert

På LinkedIn kan du følge personer og bedrifter innenfor bransjen du ønsker å jobbe i. Det kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert på trender og nyheter innenfor fagfeltet ditt. Kanskje får du også inspirasjon til en skoleoppgave du skal levere inn?

For deg som vil litt mer

Samlet sett kan LinkedIn være en nyttig ressurs for elever ved Akademiet videregående skole som ønsker å utvikle sin karriere allerede mens de er på skolen. Det kan hjelpe deg med å bygge nettverk, lære om karrieremuligheter og få verdifulle karriereråd.

Gå til alumni-gruppen vår på LinkedIn

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.