Chat with us, powered by LiveChat

Inga valgte forkurs ingeniør

Inga valgte forkurs ingeniør

Inga Marie Westad gikk ut fra videregående med generell studiekompetanse i fjor sommer og ønsker å studere videre for å bli ingeniør.
– Jeg gikk ut av videregående i fjor sommer med generell studiekompetanse og har lyst å studere videre for å bli ingeniør. Akademiet har noe som heter ingeniørpakke, den inneholder de fagene som kreves. Jeg hadde noen av matematikkfagene fra tidligere, men i og med at Akademiet tilbyr karaktergaranti, hadde jeg alt å vinne på å ta hele pakken.

Inga tar fagene i forkurs ingeniør på Akademiet Privatistskole i Ålesund, og forteller at det er en moderne skole med dyktige lærere.
– Akademiet er en utrolig moderne og fin skole, så det er kjekt å komme hit å sitte på grupperommene å arbeide med fagene. Det er også en kantine hvor vi kan kjøpe mat og drikke i løpe av skoledagen. Min erfaring er at lærerne er utrolige engasjerte og vil det beste for elevene. Jeg har samme lærer i både matematikk og fysikk, og han er utrolig engasjert i fagene og prøver å hjelpe oss så godt som mulig, og legger opp et veldig tilrettelagt løp opp mot eksamen.

Velg det forkurset som passer for deg

Akademiet Privatistskole tilbyr forkurs til flere aktuelle studier som forkurs i medisin, sykepleie, lærer og ingeniør.
For deg som har bestemt deg for hva du ønsker å studere videre er forkurs svært aktuelt, da du får fagene du trenger å ta samlet i en pakke, skreddersydd for det studie du ønsker å gå videre på.

Har du spørsmål om våre forkurs og pakker, ta gjerne kontakt med våre rådgivere for gratis rådgivning.

Gratis rådgivning

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

Kontakt oss

Våre fag

Se oversikt over alle våre fag, forkurs og pakker med priser.

Se fag og priser