Elever går utenfor Akademiet VGS Heltberg Ullevaal
For deg som vil litt mer

Akademiet VGS Heltberg Ullevaal

Akademiet VGS Heltberg Ullevaal ligger direkte på Ullevaal Stadion i lyse og moderne lokaler.

Søk skoleplass

Direkte på Ullevaal Stadion

Vi holder til på Ullevaal Stadion i Sognsveien 75B og det er enkelt å komme hit med t-bane, trikk og buss. Vi er en relativt liten skole med 270 elever og vi tilbyr studiespesialisering med linjene business, realfag, samfunnsfag og psykologi. På businesslinjen kan du forsere og ta programfag allerede i vg1.

Inspirert av Montessoripedagogikk

Inspirert av Montessoripedagogikk som vektlegger et positivt elevsyn og utvikling av selvstendighet, opplever elevene her en annerledes timeplan som legger opp til fordypning, gjennom lengre økter med rom til refleksjon og mestring. I tillegg til de fysiske omgivelsene og læringsplattformer, er relasjonen mellom lærer og elev helt sentral på skolen.

Nyttig informasjon

Skolens utdanningsprogram

To elever på Akademiet VGS Heltberg Ullevaal

Studiespesialisering med psykologi og samfunnsfag

På psykologi- og samfunnsfaglinjen jobber vi med å finne ut hvordan mennesker forholder seg til hverandre og hvordan samfunnet fungerer.

Les mer Søk
Elever jobber i veiledningstid på Akademiet VGS Heltberg Ullevaal.

Studiespesialisering med business

På business-linjen får du løse praktiske oppgaver på samme måte som i en bedrift, innsikt i næringslivets virkelighet og ikke minst studere sammen med andre elever som er opptatt av business og næringsliv.

Les mer Søk
Elever på Akademiet studiespesialisering prater om fag

Studiespesialisering

Utdanningsprogrammet som holder alle muligheter åpne ved videre utdanning.

Les mer Søk
Tre elever i realfagsfrakker i laben på Akademiet VGS Heltberg Ullevaal.

Studiespesialisering med realfag

Felles for realfagene er at alle er viktige brikker for å løse dagens og fremtidens problemer.

Les mer Søk

Aktuelt

Våre elever

Marija Ilic

Studentportrett

Marija Ilic

Elev på Akademiet VGS Heltberg Ullevaal

– Jeg stortrives på Akademiet. Her på Ullevaal har vi et helt unikt skolebygg, med utsikt mot stadion og tribunen. Det er det en helt spesiell nærhet til lærerne og man får mulighet til å utvikle seg på alle aspekter, både faglig og sosialt. Jeg kan ha åpne samtaler med gjensidig respekt og vennlighet, og døra til lærerne er alltid åpen. Det føles trygt og godt, og det er noe jeg virkelig setter stor pris på.

Amanda er elev på Akademiet VGS Heltberg Ullevaal

Studentportrett

Amanda

Elev på Akademiet VGS Heltberg Ullevaal

– Her på Ullevaal er det lærere som bryr seg om faget sitt. Timeplanen er litt annerledes enn jeg tror man er vant med andre steder. Det er heller mange timer eller hele dager med ett fag. Her er det mulig å få en tilpasset undervisningshverdag!

Viktor er elev på Akademiet VGS Heltberg Ullevaal

Studentportrett

Viktor

Elev på Akademiet VGS Heltberg Ullevaal

– Vi har mye selvstendig arbeid hvor vi har ansvar for egen læring. Det er et godt miljø her, samtidig som det ikke er altfor stort.

Tidligere elever

Alex P. Johansen

Studentportrett

Alex P. Johansen

– Akademiet VGS Heltberg Ullevaal er en veldig hyggelig skole, som har dedikerte lærere og et godt miljø for å dyrke kunnskap og læring, og jeg trivdes veldig godt der. Elevene har mulighet til å diskutere og engasjere seg, og med skolens prinsipper, timeplan og veiledning, så blir man mer forberedt for videre utdanning – noe jeg setter pris på, nå som jeg er blitt student. Jeg går på matematikk ved NTNU i Trondheim, og er fagsjef for linjeforeningen Delta. Jeg trives svært godt med studiene.

Kontakt Akademiet VGS Heltberg Ullevaal