Chat with us, powered by LiveChat

Salg, service og reiseliv

Drømmer du om å starte din egen bedrift, jobbe med reiseliv eller varehandel? Da er utdanningsprogrammet Salg, service og reiseliv noe for deg! Utdanningsprogrammet gir generell studiekompetanse etter tre år, samtidig som du får spesialkompetanse om servicenæringen.

Velger du Salg, service og reiseliv, tar du en utdanning som åpner opp for en rekke spennende karrieremuligheter. I tillegg til å kunne etablere sin egen bedrift kan også elevene på Service og samferdsel være utplassert i en bedrift. Dette gjør hverdagen spennende og praktisk rettet, samtidig som man får generell studiekompetanse. Man får med andre ord både i pose og sekk; praktisk erfaring og teoretisk kunnskap.

Du lærer om samarbeid internt i bedrifter, mellom bedrifter og med kundene. Du får også kunnskap om lover og forskrifter og du lærer å analysere kundenes behov. Du blir med andre ord godt skikket til å komme med mulige løsninger for dine bedriftskunder. Service og samferdsel er for deg som ønsker å arbeide med service innen reiseliv, IT, kontor, butikk, vekteryrket eller har ambisjoner om å starte din egen bedrift.

Det er ingen kunnskap som sitter så godt som den eleven tilegner seg gjennom egen erfaring. På utdanningsprogrammet Salg, service og reiseliv brukes ungdomsbedrift som undervisningsmetode der aktiv læring er i fokus. Elevene skal realisere sine ideer gjennom å gå veien fra å skape et produkt som etterspørres i markedet til produksjon, markedsføring og salg med mål om å oppnå positiv avkastning og å utvikle det hele til et bærekraftig selskap.

Utdanningsprogram tilbys ved følgende skolesteder

Alle våre utdanningsprogram