Chat with us, powered by LiveChat

Akademiet Aktiv

Nytt studieprogram med fokus på en fysisk aktiv og utfordrende skoletid.

Liker du adrenalinrush og fysiske utfordringer? Drømmer du om en skolehverdag med muligheter for rafting, skiturer med overnatting i snøhule, båtutflukter med dykking eller kanskje å hoppe fallskjerm? Da er Akademiet Aktiv studieprogrammet for deg!

Som elev på dette utdanningsprogrammet følger du vanlige læreplaner for studiespesialisering, men det er det tilrettelagt for variert fysisk aktivitet. Tilbudet passer for deg som ser for deg et framtidig karrierevalg hvor fysiske utfordringer hører med. Dette kan være Politihøyskolen eller Forsvarets befalsskole, men også andre yrker som blant annet leder, akuttsykepleier eller hjelpearbeider.

Skoledagene vil i større grad foregå utenfor klasserommet med friluftslivsaktiviteter, ekstremsport og fysisk aktivitet. Samtidig som utdanningsløpet skal skape glede, knytte gode relasjoner og utvikle nettverk, skal det også bidra til å utvikle gode holdninger og evne til samarbeid. Gjennom dette treårige løpet har du samme valgmuligheter innen programfagtilbudet vårt på vg2 og vg3 som elever på ordinære studieprogrammer.

Utdanningsprogram tilbys ved følgende skolesteder

Alle våre utdanningsprogram