Karaktergaranti

Akademiets karaktergaranti - din sikkerhet
Forbedre dine karakterer fra videregående eller få pengene tilbake!

Akademiets karaktergaranti på nettstudier

Vår karaktergaranti gjelder også for deg som er nettstudent

Ved Akademiet Privatist og Nettstudier har vi så stor tro på vårt pedagogiske opplegg – både i klasserommet og på nett – at vi tilbyr deg som skal forbedre karakterer fra videregående skole karaktergaranti. Det vil si at om du ikke forbedrer karakteren din (samme fagkode) og følger våre vilkår, vil du kunne søke om å få refundert kurspengene.

Vi tilbyr undervisning i klasserom eller på nett for deg som vil ta opp fag. Vi tar deg gjennom et tilrettelagt opplegg som leder fram til privatisteksamen arrangert av eksamenskontoret i fylket ditt. Våre kursledere kjenner eksamen og vet hva som skal til for å lykkes. Får du godkjent alle obligatoriske innleveringsoppgaver og prøveeksamen, og legger inn de timene med egeninnsats som anbefales, så ligger forholdene godt til rette for å gå opp i karakter.

I klasserommet tilbyr vi semester- og årskurs som har fastsatt timeplan, mens velger du å ta opp fag på nett, har du fleksibilitet og tilgang til faget i hele 18 måneder. 

Du finner oversikt over fag og priser her.

Ønsker du nærmere informasjon om det å forbedre karakterer ved Akademiet Privatist og Nettstudier, ta kontakt for en uforpliktende og gratis rådgivningstime.
Se fullstendige vilkår for karaktergaranti ved Akademiet Nettstudier