Elever sitter i trappa på Akademiet Realfagsgymnas Sandvika

Elevråd og elevklubber

Skolens elevråd står på for miljøet og fellesskap på Akademiet Realfagsgymnas Sandvika. Elevrådet har startet opp flere elevklubber.

Miljø og fellesskap

Skolens elevråd står på for miljøet og fellesskap på skolen, og elevrådet har startet opp flere elevklubber.

I år har vi matte- og programmeringsklubb som i hovedsak driver med problemløsning, filmer løsningsforslag som legges på Youtube og ellers har gode faglige diskusjoner.

Brettspillklubben på fredager er populær og elevene setter pris på det sosiale fellesskapet. Dungeon & Dragonsklubben er for spesielt interesserte, men alle er velkomne. Du får opplæring hvis du ikke kjenner til spillet fra før.

Alle klubbene har mange deltakere og er med på å gjøre det enklere å komme inn i elevmiljøet og bli kjent med elever på tvers av trinn.

Elevrådet arrangerer også enkeltevents som Mesternes Mester, Halloweenkåring, skolefilm, kakedag, rebusløp, skoleball, bowling osv. De har også laget et kult design til årets skolegensere.

Dette er elevrådet:

  • Leder: Lovise Foss Linnestad, vg2
  • Vg1: Saradha Ramasubramanian
  • Vg2: Erling Skåre Vik-Mo
  • Vg3: Thov Espeseth
Elevrådet steker vafler på Akademiet Realfagsgymnas Sandvika

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

E-post: sandvika@akademiet.no

Telefon: 96 00 81 99

Adresse: Otto Sverdrups Plass 4, Sandvika, Norge

Kontakt Akademiet Realfagsgymnas Sandvika