Chat with us, powered by LiveChat

Programfag

Programfag

Internasjonal kommunikasjon
er for deg som vil ha engelskkunnskaper som gjør deg rustet til å jobbe i et internasjonalt, globalisert miljø, og du får hevet blikket ut mot verden. Som ung i dag står du foran valgmuligheter når det gjelder utdanning, yrke og bosted som man før bare kunne drømme om. Velger du denne linjen har du mulighet for studieutveksling til York i England på VG2. Akademiet samarbeider med Heltberg International og du kan få oppleve et spennende og utviklende år i England i trygge rammer. På internasjonal linje får du fag som internasjonal engelsk, samfunnsfaglig engelsk, historie og filosofi, kommunikasjon og kultur, politikk og menneskerettigheter og sosiologi og sosialantropologi.

Løvebakken
er for deg som ønsker å studere juss, statsvitenskap, psykologi eller andre akademiske samfunnsfag senere. Er du samfunnsengasjert og ønsker mange muligheter på arbeidsmarkedet? Da er Løvebakken-linjen et godt springbrett for din vei inn mot høyere akademiske studier. Her får du fagene sosiologi og sosialantropologi, politikk og menneskerettigheter, psykologi og rettslære. Løvebakken er for øvrig navnet på oppkjørselen foran Stortinget. Navnet har den fått fra de to løve gurene som vokter inngangspartiet. Kanskje er en fremtidig plass på Stortinget noe å strekke seg etter for deg som velger denne linjen?

Realfag
er for deg som har lyst til å bli lege, veterinær, ingeniør eller bare ikke vil lukke noen dører til disse utdannelsene. Forskning viser at fremtidens arbeidsmarked har et stort behov for mennesker med realfagskompetanse. Man velger på VG2 mellom fagene kjemi, fysikk, biologi og teknologi, teknologi og forskningslære, i tillegg til matematikk. I VG3 viderefører man tre av disse fagene. Realfaglinjen gir deg full uttelling på realfagspoeng ved fullført studieløp.

VG2

Linje Fag 1 Fag 2 Fag 3 Fag 4
Internasjonal kommunikasjon Kommunikasjon og kultur 2 Politikk og menneskerettigheter Internasjonal engelsk
Løvebakken Psykologi 1 Politikk og menneskerettigheter Rettslære 1
Realfag Biologi 1 Kjemi 1 Fysikk 1 Informasjonsteknologi

 

VG3

Linje Fag 1 Fag 2 Fag 3 Fag 4
Internasjonal kommunikasjon Kommunikasjon og kultur 3 Politikk og menneskerettigheter Samfunnsfaglig engelsk
Løvebakken Psykologi 2 Politikk og menneskerettigheter Rettslære 2
Realfag Biologi 2 Kjemi 2 Fysikk 2 Teknologi og forskningslære 1 / Teknologi og forskningslære 2

Kontakt Oslo