Akademiet Ypsilon vgs

Akademiet Ypsilon vgs holder til i flotte lokaler i den gamle skofabrikken på Landfalløya, rett ved elva. Skolen tilbyr studiespesialisering og påbygging til generell studiekompetanse, og tilsammen er vi kun 200 elever og ca 20 lærere.  Som en liten og intim skole er vi veldig tett på elevene våre og stolte av en stab med hyggelige,  dyktige og engasjerte lærere. Skolen er sentralt plassert i forhold til kommunikasjon med buss i tillegg til gode parkeringsmuligheter for sykkel og bil.
Les mer     -     Kontakt
Akademiet Ypsilon ønsker gamle og nye elever velkommen til skolestart, torsdag den 17.august. Vi gleder oss til både gjensyn og nye bekjennskap!
VG1 har oppstart kl 09.00.
VG2 har oppstart kl 09.30.
VG3 har oppstart kl 10.00.
Påbygg har oppstart kl 10.30.

Sett av fredag (18.august) kveld til bakgårdsfest, det blir helstekt lam og moro!

Hospitering

Ønsker du å bli bedre kjent med skolen, ta kontakt for å avtale hospitering en vanlig skoledag. Ta kontakt med Simon Jara,  simon.jara@akademiet.no

Våre utdanningsprogrammer

Studiespesialisering

Med studiespesialisering har du alle muligheter! Dette utdanningsprogrammet gir størst valgmuligheter for videre utdanning på universitet eller høyskole.

Les mer om Studiespesialisering

Påbygging til generell studiekompetanse

Påbyggingsåret gir studiekompetanse til deg som har gått et yrkesfaglig utdanningsløp og ønsker å studere videre på universitet eller høyskole. 

Les mer om Påbygging til generell studiekompetanse