Elever og lærere på Akademiet Toppidrett
For deg som vil litt mer

Trenerressurser

Trenere og ressurser

Våre skoler har et stort nettverk og samarbeider tett med idrettsarenaer, klubber og trenere for å sørge for at skolen kan være en aktiv støttespiller. Vi legger til rette når elevene deltar i konkurranser.

Med faste trenere som kjenner deg godt som idrettsutøver får du den personlige oppfølgingen du trenger for å bli den beste utgaven av deg selv og sørger samtidig for at du ivaretar din mentale helse og restitusjonsbehov.

Andy Johnson
Vi har fokus på at vi skal tilrettelegge for hver enkelt. Slik kan elevene jobbe med sine styrker og svakheter enkeltvis. Vi har ikke ett generelt program som alle følger, men sørger for at hver enkelt kan bli best mulig på sine ting.

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

Hils på noen av våre trenere

Hilde Nævestad

Lærerportrett

Hilde Nævestad

Idrettspsykologisk veileder og mentaltrener

Master i idrett og helse, profesjonsutdanning i coaching og veiledning, sertifisert NLPP coach, og kognitiv idrettspsykologisk veileder. Har 10 års erfaring som mentaltrener og coach, der hun b.l.a har jobbet med Randesund damelag, A-laget til IK Start, eliteturner i ktf-turn, elitesvømmere i KSA, amerikanske fotballspillere i Gladiators og andre utøvere fra ulike individuelle idretter.

Emil Martinovic

Lærerportrett

Emil Martinovic

Fysisk trener

Emil Martinovic jobber som fysisk trener og går siste året på Master i Idrettsvitenskap. I dag arbeider Emil som fysisk trener for KRS Topphåndball, Vindbjart Fotballklubb, NHF Region SørVest, NTG Kongsvinger og Akademiet Kristiansand. Tidligere har han også jobbet som fysisk trener for Vipers Akademiet, Randesund Håndball, Elverum Rekrutt, Elverum Håndball Damer.

Preben Hagen Torvanger

Lærerportrett

Preben Hagen Torvanger

Toppidrettskoordinator

– Jeg føler meg veldig heldig som får jobbe tett med ungdommene som har valgt Toppidrett på Akademiet. Toppidrett er for alle. Ikke bare for de med helt spesielle talenter eller som har bestemt seg for å nå helt til topps i sin idrett. Det er også for de som ønsker å holde seg aktiv og få et avbrekk samtidig som man tar studie-spesialiserende utdanningsløp.

Mentorordningen

Som VGS-elev hos Akademiet får du en egen personlig mentor, som følger deg gjennom tre år på Akademiet Toppidrett. Din mentor skal tilrettelegge for at du lærer optimalt og har det bra på skolen. Målet er også at man gjennom jevnlige samtaler skal kunne finne av hva som fungerer best for deg og hvordan du lærer best.

Les mer om mentorordningen