Crossfit

Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Vi er glade for å samarbeide med lokale aktører innen blant annet håndball, fotball, kampsport, langrenn, badminton, golf og baseball.

Vipers

Vipers Kristiansand er en av våre samarbeidspartnere som bidrar til at vi kan tilby et kompetent og spennende håndballtilbud. Katrine Lunde, Morten Løvø og Endre Fintland er våre trenere fra Vipers.

Vipers

Norges Fotballforbund Agder

Til fotballtilbudet samarbeider vi med Norges Fotballforbund Agder, med Tom Berhus, Tor Henning Hamre og Olafur Ørn Bjarnason som trenere.

NFF Agder

Kristiansand Kampsport Senter

Vi har nylig inngått samarbeid med Kristiansand Kampsport Senter for bedre oppfølging og kvalitetssikring av kampsporttilbudet vårt. De fokuserer spesielt på Kickboxing og Brasiliansk Jiu Jitsu.

Kristiansand Kampsort Senter


Start

IK Start er vår samarbeidspartner og har ansvar for å følge opp spillere som inngår i IK Start. Alexander Persson Øren er koordinator og Erik Mykland er ansvarlig for spillerutviklingen.

Start logo


Oddersjaa

Vår samarbeidspartner Oddersjaa følger opp langrennsløpere fra egen klubb, i tillegg til toppidrettselever fra andre klubber om ønskelig.

Oddersjaa KristiansandKristiansand Badmintonklubb

Vi har et samarbeid med Kristiansand Badminton Klubb. De kvalitetssikrer og følger opp våre badminton-elever slik at de får best mulig utvikling.

Kristiansand Badmintonklubb
Kristiansand Golfklubb

Vi samarbeider med Kristiansand Golfklubb for å kunne gi elevene tilgang til gode fasiliteter og trenerressurser.

Kristiansand Golfklubb
Suns Baseballklubb

For å kunne fasilitere for baseballtrening samarbeider vi med Kristiansand Suns Baseballklubb.

Suns
AK28

Vi samarbeider med AK28 for trenerressurser i tillegg til et fordelsprogram for AK28 spillere.

AK28

Akademiet Toppidrett

På Akademiet Toppidrett tilrettelegger vi for at du skal få dyrke idretten din, i tillegg til å prioritere fagene du trenger for å oppnå generell eller spesiell studiekompetanse.

Kontakt Akademiet VGS Kristiansand